Fun facts #3 (♥ charlottetes)

Fun facts #3Beklager for i går, trodde jeg klarte å poste dette innlegget men tydeligvis ikke. Men da får dere det nå! 


Jeg har kjempelite soverom. Soverommet på hytten min er minst dobbelt så stort. Det eneste jeg har på rommet mitt her hjemme er sengen min og en liten pult. Bildet over er tatt på rommet på hytten, hadde ikke hatt sjangs til å ta et slikt på rommet mitt her hjemme.

Jeg er kjempekresen på klær. Når jeg er ute med venninner kjøper jeg som oftest bare mat. Har jeg kjøpt et plagg har jeg virkelig hatt en god dag. For det er ganske sjeldent. Kanskje derfor jeg har så lite klær?

Jeg har hatt mobilen min i snart 3 år. Jeg har experia mini pro med tastatur, og den knuser aldri. Den kan ikke kobles på nett, og jeg bruker den utrolig sjeldent. De eneste gangene jeg bruker den er når jeg skal ringe, sende melding eller bruke ringeklokken. Jeg har den så og si aldri med meg, f.eks nå aner jeg ikke hvor den er.

 ♥
Jeg har hatt tannregulering i 2 år, tror jeg? Jeg tok den av i januar. Det visste du ikke vel? Det er ikke rart, hele den perioden unngikk jeg å smile med tennene, flere folk jeg var rundt hadde ikke fått med seg at jeg hadde hatt regulering en gang.


Hva synes dere om slike innlegg? ♥


 • 17.04.2013 kl.19:53
  Kjempeflotte funfacts, du er så god på slike innlegg du Charlotte!
  17.04.2013 kl.20:04
  Fine fakta :D
  17.04.2013 kl.20:21
  Ante ikke det med reguleringen, haha :P


  Før du kommenterer:

  ♥Jeg redigerer bildene mine i photoshop cs5

  ♥Jeg bruker kameraet canon eos 450D

  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  hits