♥ charlottetes -

Mye har skjedd på en ukeHei dere, lenge siden sist! Tenkte jeg skulle oppsummere hva som har skjedd, forbered dere på et laaangt innlegg!


Den siste uken som har gått har det skjedd mye. På tirsdag var vi med klassen og spilte paintball. Var kjempegøy helt til jeg ble truffet et par ganger. Fikk det blåmerket på låret, auu. Skikkelig adrenalinrush var det! I tillegg var jeg i bursdag på tirsdag og onsdag, til mine fine venninner Pernille (i midten), og Ingvild. Det var kjempekoselig, vi blandt annet spilte kort, spiste good mat og badet i havet, det var iiiskaldt!! Men jeg kom meg til slutt under, selvom nesten alle de andre hadde gått fra meg. heheI løpet av denne perioden har jeg selv hatt bursdag! Ble 16 og fikk endelig en ny mobil, nemlig iPhone 5. wihuuu. Trengte virkelig å bytte ut den 4 år gamle experiaen jeg hadde. Hadde ikke internett en gang, uff. Brukte den bare til å sende meldinger og ringe, som var så og si aldri. Jeg har ikke feiret bursdagen min enda, men det gjør jeg nok forhåpentligvis snart. I tillegg har jeg fått instagram, charlottetes heter jeg, følg meg da! ♥I går var det også avslutning på ungdomskolen. Det var en kjempefin og minnerik kveld, en av de fineste jeg har vært på. Mange fine innslag, og masse fine bilder. Var altså den siste gangen alle sammen på trinnet var sammen. For neste gang er det jo videregående med ny skole, nye medelever og nye lærere. Ble mange tårevåte øyne og masse klemmer. Kjempekoselig men også veldig trist. Hva har du gjort de siste dagene?

 • Photowalk  For å være helt ærlig har jeg vært en utrolig dårlig blogger de siste dagene. Saken er nemlig at jeg faktisk ikke kom opp til muntlig eksamen. Utrolig nok kom jeg selfølgelig opp i spansk, men ettersom læreren er sykemeldt slapp vi hele greia.

  Her om dagen var jeg hos Martine, og da tok vi en liten "fototur". Tenkte bare jeg skulle vise noen av bildene. Gjerne si hva du synes! • Dagen før dommedag  I morgen får vi vite hva vi kommer opp i til muntlig eksamen. Har ingen tanker om hva jeg vil komme opp i, så vet egentlig ikke hva jeg skal tenke. Det som er deilig da, er at om en uke er jeg FRIII. Gleder meg til denne uken er over, ååh ikke noe mer ungdomskole. Er usikker på om jeg kommer til å blogge de neste dagene, så jeg håper dere forstår om jeg ikke gjør det. Har du hatt muntlig eksamen?


  //Arkivbilde

 • Summer feeling  Den helgen her har jeg hatt skikkelig sommerfølelse. Været har vært kjempefint, jeg har vært med venner, vært på hytta og solet meg, og spist grillmat. Hadde jeg hatt bikini der hadde jeg helt klart tatt turen ned til stranden. Til fredag er jeg ferdig med alt av eksamener og til søndag har jeg bursdag, kommer til å bli såå bra. Sommerferie kom til meeeg.

 • Nyheten

  Nyheten jeg snakket om i går, er da at jeg har kjøpt meg nytt kamera! ♥ Det jeg egentlig skulle ha hadde gått ut av produksjon, så derfor måtte jeg finne et annet. Da endte valget på Canon EOS 60D. Det var en del dyrere enn det jeg hadde tenkt til å kjøpe, så det svei litt i lommeboken. Jeg har egentlig hatt kameraet i noen dager, men siden jeg ikke hadde med riktig minnekort har jeg ikke fått vist det til dere før nå.

  Jeg bestilte kameraet mitt på nett, så når kameraet kom til butikken løp jeg så og si ned for å hente det. Fikk jo helt sjokk når pakken ble lagt på disken, den var jo utrolig stor? Begynte nesten å lure på om jeg hadde fått feil pakke. Så der måtte jeg gå hjem, med en pakke som nesten er større enn halve meg. I tillegg var den jo utrolig tung. Bare se på bildet hvor stor pakken var i forhold til innholdet. 

 • Teltturen  De to siste dagene har jeg rett og slett ikke vært på pcen i det hele tatt, så derfor har jeg ikke fått blogget.

  I helgen var jeg som sakt på telttur sammen med jentene i klassen. Vi sov i telt i hagen til Hannah, og det var skikkelig koselig. Vi gjorde litt av hvert, og tok masse bilder. Når det var tid for å legge oss fikk jeg og Pia rett og slett ikke sovnet, så vi var oppe helt til de andre sto opp igjen. Når vi da skulle ta turen hjemover var jeg nesten helt død, og lå på sofaen på søndag fra klokka tolv til klokka syv. Har forresten en nyhet å fortelle dere i morgen, tror jeg. Dere får vente å se! :-) På bildene er forresten Caroline, Pia og lillebroren til Hannah.

 • Freedom • Kveldens prosjekt  I kunst og håndtverk på skolen har vi et redesign prosjekt, der vi skal finne noe gammelt og lage noe nytt ut av det. Ettersom jeg ikke har noe annet å gjøre i kveld, tenkte jeg at jeg skulle fortsette litt på det. Kommer til å ta laang tid, så jo mer jeg får gjort jo bedre. Jeg kommer helt sikkert til å vise dere det jeg lager når jeg er ferdig. Er ikke så veldig vanskelig å se hva det er for noe på bildet heller. Hva tror du jeg lager?

 • To bilder  Nå kom jeg for en stund siden fra kjøpesenteret, og jeg kjøpte meg faktisk noe! Kan vise dere senere, er nødt til å løpe. Skal en tur til besteforeldra og sy litt, og de andre sitter allerede i bilen og venter på meg. Hade!!

  Søte Aurora venter på at jeg skal lukke opp døren.


 • Hyttekos  I går kom jeg som sakt til hytta, og da spiste vi grillmat og koset oss. Bildene er forresten fra i går. Flink den som leser hele denne teksten!

  I dag lå jeg og sov så godt når jeg brått ble vekket og fikk høre at jeg hadde besøk. Da måtte jeg jo hive meg opp av sengen og fikse meg så fort som mulig, og der nede sto jo søte Pernille ♥ Hun hadde visst ringt meg førti ganger, men jaja, jeg sov. Så etter det dro vi på stranden med tantebarnet hennes og så kom Hannah etterhvert. Hadde også en "shoot" på stranda, men tror nok ikke at noen av bildene kommer ut her. Etterhvert dro de hjem, også etter det dro jeg hjem. Nå sitter jeg her da, stressa og drikker smoothie fordi jeg må øve til spansk og dusje. Hade!!


  Fine søstra mi ♥

 • Et lite pip  Kort oppsummering siden jeg har vært borte de siste dagene, jeg har hatt eksamener, vært i bursdag, vært på overnatting og sitter nå på hytta. Nettet er helt utrolig dårlig akkurat nå, så får blogge bedre i morgen. Vi sees da! ♥

 • Selfie  Ettersom det har regnet i dag har jeg ikke tatt noen bilder, så derfor legger jeg ut et bilde jeg tok her om dagen når vi hadde sol. Bildet ble veldig overeksponert ettersom jeg satt i solen, så derfor så det litt bedre i sort og hvitt. Hva synes dere?

 • Nok en sommerdag  I dag har det også vært kjempefint vær. Dessverre er det meldt regn i morgen, og det ser ut som om den korte sommerperioden er over for denne gang. Krysser fingrene for at yr.no tar feil, og at det fortsatt blir fint vær. I dag har jeg faktisk bare vært en liten tur i Sverige og handlet mat, ellers har jeg bare gått rundt og daffet og prøvd å få litt farge. Trenger virkelig all farge jeg kan få, haha.  Ellers har jeg fri frem til onsdag, deiliig.

 • Sånn det skal være  Typisk min flaks at jeg hadde glemt kameraladeren på hytta, så jeg hadde ikke noe kamera i går. Hadde ihvertfall en kjempebra dag, var utrolig fint vær, nesten litt for varmt å gå i bunad kjente jeg. Gikk i tog i byen og så russetoget med jentene, kjempehyggelig. Etter det var jeg i bursdag og var borte heele kvelden. Dessverre har jeg ikke noen bilder, veldig dumt. :-(  Og til i dag, det har vært utrolig fint vær i dag. Skikkelig sommer stemning. I dag tidlig var det 31 grader i skyggen, heerlig. Bildet over ble tatt klokken syv på kvelden. Har gått rundt sminkeløs i topp og shorts i hele dag. Mesterkokken har også disket opp med pølser og pinnebrød. Hadde ikke så mye å velge mellom, dessverre. haha.  Nå sitter jeg forresten på hytta og ser Eurovision Song Contest. Mange bra bidrag i år! 

 • Dagen før dagen  Jeg har lenge tenkt på og kjøpe meg kamera, og i stad gjorde jeg noe med det. Jeg dro til butikken og lette etter kameraet . Etter en stund var jeg nødt til å spørre en som arbeidet der om de hadde kameraet. Det hadde de ikke. De hadde heller ikke objektivet jeg har lyst på. Da gikk planen om å kjøpe kamera før 17.mai rett i dass. Så etter det måtte jeg en tur til bestemor for å hilse på tante og kjæresten som har kommet langt i fra. Skal nemlig feire bursdagen hennes i morgen. Uten om det, har jeg laget smoothie av appelsinjuice, mango, banan, jordbær og vaniljeyoghurt. nam ♥

 • Da ble vi trukket opp  I går rakk jeg rett og slett ikke å blogge, og jeg beklager for det.
  Uansett, i dag fikk vi vite hva vi kom opp i, i skriftlig eksamen. Jeg håpet på engelsk, og absolutt ikke norsk. Hva tror du jeg kom opp i? Jo, norsk. Jeg har ikke noe i mot norsk, men så kommer den delen med nynorsk. Jaja, får vel bare gjøre det beste ut av det. Vi har forresten fri i morgen, så derfor jeg blogger så sent som jeg gjør. Kom hjem for en liten stund siden. Hva kom du opp i, om du har eksamen?

 • A little taste of summer  I går var jeg ute i bare shorts og teskjorte fordi det var så fint vær. Okei da, egentlig bare for bildenes skyld, men det var ikke kaldt. Snart får vi vite hva vi kommer opp i til eksamen. Eksamen? Har enda ikke gått opp for meg at vi faktisk har eksamen.  Tiden går alt for fort, husker fortsatt første skoledag som om det var i går. Jaja, sånn kan det gå. Hva synes dere forresten om den nye vesken min? he-he.

 • Trenger jeg å si mer  ...katter...


 • Collage
  Bilder hentet fra liiseeal.blogg.no

 • Tiende i femte  Kort oppsumert har jeg idag spilt kamp og sett på idol. Akkurat nå sitter jeg og ser på Eclipse, men den så jeg jo i går så jeg gidder ikke se den ferdig. Skal jo tross alt tidlig opp i morgen og spille kamp, ufff. Blir bedre blogging snart, I promise. nattinatt


  //Arkivbilde

 • Tidlig kveld  I dag har jeg ikke sovet noe som helst, så er engentlig ganske sliten. Har også hatt den første fredrikstadcup kampen i dag. I og med at vi ikke hadde noen innbyttere og møtte et mye bedre lag, synes jeg ikke vi gjorde det så dårlig. Vi har fri i morgen, så da får jeg vel ta igjen søvnen for to dager, hehe. Neida, men nå tror jeg jeg stikker til køys, natta! ♥


  //arkivbilde

 • Close-up onsdag  Hei dere! ♥ I går satt jeg med lekser hele dagen, er så mye stress med skolen for tiden. Uansett, etterpå skal jeg på Twilight maraton med jentene, blir nok kjempekoselig. I tillegg har jo en av jentene bursdag. Nå må jeg nesten stikke og fikse meg, så sees vi nok i morgen! hadehadehade

 • Grapefrukt
  ...Første og siste gang.

 • Spørsmål til dere  Merker jeg har veldig kreative overskrifter nå, uff. Uansett, i dag har jeg kommet hjem fra hytten og i morgen er det skole. Tok en del bilder men 99 prosent er helt ubrukelige. Vurderer å kjøpe meg et nytt kamera, men er ikke helt sikker på hvilket kamera jeg skal kjøpe. For tiden har jeg brukt min søsters gamle speilrefleks hun kjøpte til konfirmasjonen sin, så er vel på tide at jeg får meg et selv. Hadde satt veldig stor pris på om dere ville anbefalt meg noen bra kameraer. Hva slags kamera bruker du?

 • Black and white  Denne helgen skal jeg bare drive med lekser, har en stor spanskfremføring til mandag, og jeg er ikke halvveis en gang. Kommer til å gå såå dårlig. Unødvendig å begynne uken med prøver, begynner den faktisk med tre prøver, åhh, sommerferie hvor er du..

 • Roadtrip  Egentlig har dette innlegget ingenting med overskriften å gjøre, jeg bare syntes den passet så fint til bildene. I dag har det faktisk vært veldig fint vær, solen har skint så og si hele tiden. Det er fortsatt lyst ute, så nå har jeg på følelsen at sommeren snart kommer. Blir jo i så mye bedre humør når det er lysere ute. Bildene blir jo så mye finere også. :-)  Den bilen på bildet under her var egentlig en skikkelig fin gammel bil. Rakk ikke ta bilde når den kjørte forbi, så fikk bare med bakdelen. Ganske stilig når jeg så skiltet også, med tanke på at jeg ble født i 1997. Born in 1997 liksom skjønner du eller hæ???

 • New plain sweater  I går var jeg faktisk en tur alene ute for å kjøpe meg nye klær. Kjøpte meg to gensere blant annet den jeg har på under på bildet. Veldig enkel og grei genser, kostet faktisk bare 50kr(!!). Utenom det var jeg en tur på hytten i stad og spiste grillmat og tok noen bilder. Kanskje det kommer noen til etterhvert, vi får se om jeg finner noen flere brukbare bilder.

 • Dagens innlegg  I dag har det ikke skjedd noe spesielt egentlig, så de eneste planene jeg har nå er å dra på trening. Den begynner klokken halv syv så egentlig har jeg veldig dårlig tid. Er nødt til å ta en tur innom butikken før vi drar så nå må jeg neste løpe, hade!


  Et bilde jeg tok fra bilen på vei til Lillehammer.

 • 5 reasons to smile
  ♥ Jeg er hjemme ♥ Vi klarte oss kjempebra på cupen ♥ Blogglysten min har kommet tilbake ♥ Snøen er borte ♥ Snart sommerferie ♥

 • Pakkepakkepakke  I morgen drar jeg på cup og blir borte hele helgen. Derfor kommer jeg ikke til å blogge de neste dagene. Men nå har jeg tenkt til å begynne å pakke, må jo tross alt bli ferdig å pakke i dag. Må seriøst kjappe meg, typisk meg, tar alt i siste liten. Sees om tre dager! 


  //arkivbilde

 • Sometimes the heart sees
  //repost

 • Pancakes for dinner  Det har egentlig ikke skjedd noe spesielt de to siste dagene, bortsett fra i går så disket jeg opp med pannekaker til middag. Veldig enkelt å lage og såå gode. Prøvde å ha cottage cheese og blåbærsyltetøy på pannekaken, og det var faktisk ganske godt! Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt utenom det vanlige, trene, sitte her og lage salat. Sånn går da dagene. Til helgen skal jeg faktisk på cup, så da blir det nok litt fravær dessverre. Men vi sees ihvertfall i morgen, nå har jeg tenkt til å gjøre litt skolegreier. Er såå mye for tiden..

 • B&W  Heisann dere! ♥ I dag sto jeg opp av meg selv etter at jeg hadde ligget våken en stund. Jeg lå og ventet på at vekkeklokken skulle ringe. Til slutt tok jeg opp telefonen for å se om jeg hadd glemt å slå på vekkeklokke, og da var den tom for strøm. Da sto jeg opp og forventet at klokken sikkert var ett eller noe, men så var den bare kvart over 10! Da ble jeg egentlig i veldig godt humør av en eller annen grunn. Deilig start på morgningen ihvertfall. Nå sitter jeg og venninna på hytta. Kameraet er tom for strøm og det er såå fint vær, kjipt. Jaja. sånn kan det gå.

 • Throwback  ♥ Sommer 2012, smoothien på bildet var utrolig god, må lage den igjen.


  Gran Canaria 2012, gleder meg til jeg skal tilbake til slutten av juli!


  Juleball 2012, meg i lilla som går under armene.


  Cupcakes, da jeg lagde disse herlighetene, åh nam!!


  ♥ Hafjell med Marie, kjempekoselig!

 • Fun facts #3  Beklager for i går, trodde jeg klarte å poste dette innlegget men tydeligvis ikke. Men da får dere det nå! 


  Jeg har kjempelite soverom. Soverommet på hytten min er minst dobbelt så stort. Det eneste jeg har på rommet mitt her hjemme er sengen min og en liten pult. Bildet over er tatt på rommet på hytten, hadde ikke hatt sjangs til å ta et slikt på rommet mitt her hjemme.

  Jeg er kjempekresen på klær. Når jeg er ute med venninner kjøper jeg som oftest bare mat. Har jeg kjøpt et plagg har jeg virkelig hatt en god dag. For det er ganske sjeldent. Kanskje derfor jeg har så lite klær?

  Jeg har hatt mobilen min i snart 3 år. Jeg har experia mini pro med tastatur, og den knuser aldri. Den kan ikke kobles på nett, og jeg bruker den utrolig sjeldent. De eneste gangene jeg bruker den er når jeg skal ringe, sende melding eller bruke ringeklokken. Jeg har den så og si aldri med meg, f.eks nå aner jeg ikke hvor den er.

   ♥
  Jeg har hatt tannregulering i 2 år, tror jeg? Jeg tok den av i januar. Det visste du ikke vel? Det er ikke rart, hele den perioden unngikk jeg å smile med tennene, flere folk jeg var rundt hadde ikke fått med seg at jeg hadde hatt regulering en gang.


  Hva synes dere om slike innlegg? ♥

 • Femtende april  Ny uke nye muligheter. Nå har vekkeklokken på mobilen min bestemt seg for å streike, så det skal bli spennende å se hvordan jeg skal komme meg opp de neste dagene. Ikke har vi fått lekseplan på skolen heller, så har ikke gjort noe der. Ellers har jeg ikke stort mer å skrive, har ikke gjort noe som helst fornuftig i dag.  Så da sees vi vel i morgen?


  //arkivbilde

 • Oppsummering  På torsdag blogget jeg ikke fordi jeg forberedte meg til mattetentamen. På fredag hadde jeg jo mattetentamen, og den gikk..ikke bra. Etter skolen dro jeg hjem og fiksa meg til bursdag, så da var jeg borte hele kvelden. I går gjorde jeg egentlig ingenting, bortsett fra å se på film. I dag dermed, har jeg vært på besøk hos besteforeldrene mine og spist typ to kilo med kjøttkaker og vafler og kaker. Nå har jeg nettopp ryddet i skapet mitt og fått vekk en del gamle klær. Hva har dere gjort i helgen?

 • Food inspo
  //Bilder fra marenviks ♥

 • Wearing my new shirt  I dag hadde vi tentamensforberedelser i engelsk så vi begynte på skolen halv 12, deilig. Uansett hvor sent eller tidlig vi begynner på skolen får jeg alltid dårlig tid. Ender alltid at jeg drar hjemme fra 5 minutter før skolen begynner, men jeg rekker det hver gang! Har vel litt å si at vi har så trege lærere også, da. Uansett i dag har jeg på den nye skjorten min, så nå ser dere den enda bedre. Såå fin. Ellers er jeg nødt til å lese til tentamen i morgen, så kommer nok til å gjøre det i hele kveld. morsomt. Hva skal dere i dag?

 • Denimskjorte  Jeg overlevde turen i går, dere. Min snille søster ville ikke at jeg skulle gå meg bort så hun tilbydde seg å kjøre meg, hihi. Uansett, det jeg da kjøpte i går var denne denimskjorten! Helt klart den nye favoritten blant skjortene mine. Okei da, jeg har bare èn skjorte. Men ser vi bort i fra det så eelsker jeg den. Veldig enkel og fin. Blir vel bedre bilder der jeg bruker den i et antrekk en gang. Hva synes dere? • Legger ut på tur  Hei dere! ♥ I dag har jeg vært og shoppet faktisk! Stort for meg å gå fra å handle fra 0 kr til 300 kr, så jeg kjøpte meg noe og er veldig fornøyd. Dere får se hva jeg kjøpte i morgen, tror jeg. Nå legger jeg ut på tur til en venninne, har aldri gått dit før, så dette skal bli spennende.Spesielt med min retningssans. Hører dere ikke fra meg de neste dagene har jeg nok gått meg bort og blitt kidnappet eller noe, men satser på at det ikke skjer. Så sees vi forhåpentligvis i morgen.

 • Hjemme igjen  Nå er jeg hjemme igjen. Kom hjem fra Hafjell i går, men dro rett på hytta og sov over der. Det føles egentlig ut som om det er søndag i dag, jeg går fortsatt rundt og daffer i pysjbuksa. Men må nesten gå og skifte snart, skal en liten tur til besteforeldra. Heldigvis er været like fint her nede som der var der oppe! Solen skinner som bare det og det er over 20 varmegrader. Blir så mye i bedre humør når det er fint vær. Får liksom en liten sommerfølelse. Men nå må jeg nesten løpe her, hade! ♥

 • Siste dagen  I dag var den siste dagen her i Hafjell. Vi drar hjem i morgen tidlig. I stad var vi faktisk på gratiskonsert i midtstasjonen, der var Oslo ess, Eric Saade og Karpe diem. Det var veldig masse folk der, men det er vel bare bra. I tillegg så vi Lasse Kjus når vi satt og ventet på bussen, vi så også Guri Schanke her om dagen, morsomt. Jeg har hatt det kjempe koselig her. ♥
  Karpe diem

 • Åh, er det torsdag  Hei dere! ♥ I dag har vi stått i bakken i mange timer. Eric Saade hadde gratiskonsert, men da satt vi i verdens tregeste stolheis så vi rakk ikke se han. To slitne jenter dro tilbake til hytta og var helt klare til å se på idol, men så fant vi ut at det ikke var fredag i dag, jaja. Sånn kan det gå! Nå tror jeg vi snart tar kvelden, så sees vi sikkert i dagene fremover.

 • Appelsinpiken  Hei søte lesere! ♥ Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å lese en bok jeg har holdt på med til et prosjekt vi har på skolen. Jeg leste Appelsinpiken av Jostein Gaarder. Boken handler om Georg som får et brev av den døde faren sin som han skrev like før han døde, og i brevet forteller han om jakten på Appelsinpiken.

  Jeg kan ikke akkurat si at det var en bok jeg satt med og holdt meg fast i stolen fordi den var så spennende, det var ikke sånn at jeg bladde side etter side for å få vite mer om hva som skjedde. Jeg er ikke akkurat en stor lesehest av meg, så jeg leser ikke bøker med mindre jeg må, dessverre. Skulle ønske jeg var mer den typen som kunne sette meg ned en rolig søndagskveld med en bok i hånden, men det har jeg ikke tålmodighet til. I bunn og grunn var det en helt grei bok, jeg lærte en del nytt ihvertfall. Om jeg vil anbefale den videre, det vet jeg ikke. Den var litt for lang og kjedelig etter min mening. Har du lest Appelsinpiken, i så fall hva synes du om den?

 • Inspiration
  //weheartit ♥

 • Tirsdag  Mandag er offisielt min ulykkesdag. Ingen liker mandager, hvorfor har vi det egentlig? Men uansett, tenkte jeg bare skulle komme innom og si hei til dere, har ikke noe spesielt å skrive til dere enda, beklager. Forhåpentligvis skjer det noe interessant i livet mitt snart, sånn at jeg har noe å fortelle dere. Dere får bare smøre dere med tålmodighet imens, så sees vi senere. ♥

 • Sunny day  I dag har været vært såå fint. Solen titter frem og snøen smelter, herlig! ♥ Jeg skjønner ikke hvordan jeg alltid ender opp med å blogge så sent, det er jo ikke sånn at jeg har så mye å gjøre ellers, haha. Men uansett, i morgen er det på'n igjen med skole og trening, så nå er det bare å se frem til helgen. For hver dag som går, er det en dag mindre til sommerferien. Can't wait!

 • Remember me?  Hei søte lesere! Jeg lever fortsatt, jeg har bare ikke hatt tid til å blogge. De siste dagene har vi hatt utrolig mye greier på skolen, så jeg har rett og slett sittet og lest i bøker dagen lang. Det kommer til å dra seg på etterhvert med tentamener, eksamener og prøver, så jeg er litt usikker på hvordan bloggingen blir utover mot sommerferien. Men, jeg skal prøve å gjøre så godt jeg kan.

  Etterpå skal jeg til bort til Sanna og sove over, så det skal bli koselig. Nå har jeg tenkt til å gå ut å prøve å ta noen bilder, tror jeg nettopp misset solen også, jaja. Har planer om å legge ut et innlegg til i dag, så stay tuned!

 • Fortell meg hva du ser  Har ikke tatt bilder på en stund, så jeg får legge ut noen gamle redigerte. Har faktisk veldig mange øyebilder på lager, men blir jo ikke så interessant å se øyet mitt i hver tredje innlegg akkurat. Noen som klarere å se hva som gjenspeiles i øyet mitt?

 • Natta  Har vært utrolig sliten i hele dag, tror jeg så og si har ligget på sofaen siden jeg kom hjem fra skolen. Så nå er det på tide og ta kvelden for min del i hvertfall, så sees vi igjen i morgen! Natta ♥


  //Arkivbilde

 • Ska'ru værra med i bakken  Heisann! I går var jeg ikke på dataen, så da ble det rett og slett ingen blogging. Vi kom i hvertfall frem til Lillehammer rundt klokka seks, og spiste middag hos en venn av familien. Etter en stund der dro vi til hytta der vi skulle sove.

  Tilbake til i dag. I dag stod vi opp tidlig for å gjøre oss klar til å stå i bakken. Jeg tror vi stod i rundt 5 timer? Uansett så var været kjempefint. I slutten begynte det å blåse så mye at gondolene ble stoppet. Vinden tok med seg løssnøen og slang det i alle retninger. Ikke så deilig å få små isbiter i ansiktet og nesten bli dratt bakover, men morsomt var det fordet! Men nå skal jeg hoppe i dusjen, ciao!

 • Blendet av solen  Heisann! Nå er nesten alt pakket og klart til i morgen. Jeg blir hentet på skolen så jeg tror ikke jeg rekker å blogge før jeg er fremme i Lillehammer, med mindre jeg lager et innlegg på forhånd. I stad sto solen for fullt inn fra kjøkkenvinduet, ble bokstavlig talt blendet når jeg så på kjøkkenduken. Derfor tok jeg litt bilder av solen, noe litt utenom det vanlige. Ingen av bildene er redigert, så jeg synes bildene ble ganske stilige ettersom solen blendet på linsen og det kom rundinger. Resten av kvelden skal jeg øve til spansk, skal bli deilig med helg!

 • Winged eyeliner  For første gang på leenge har jeg nå prøvd ut eyeliner. Jeg synes "winged eyeliner" er såå fint, så hvorfor ikke prøve det ut. Jeg prøvde det i helgen også, men da hadde jeg ikke kamera så dere fikk ikke sett. Jeg synes resultatet ble veldig fint, kanskje jeg skal begynne å sminke meg sånn når jeg skal noe spesielt? Neida, vi får se. Jeg kan heller ikke finne øyenbrynpaletten min noen sted, så i dag er de all natural. Kan nesten bli litt krise det her om jeg ikke finner den, ettersom de blir så lyse. Hva synes dere? ♥

 • Liker det  Trodde aldri jeg skulle si dette, men i dag var det faktisk veldig deilig å stå opp. Det har jo blitt lyst ute om morningen! I tillegg fikk jeg søkt til videregående skole, selvom vi brukte nesten en time på å snakke om hva jeg skulle velge. Ellers fikk vi bra karakter på dansen vår som vi lærte oss i går, ikke dårlig. Men, nå står turen for prøven i morgen. Har enda ikke begynt å øve, så har litt dårlig tid - som alltid.

 • Unposted pictures  Da er det i gang igjen, skolen. Nå er det bare fire uker igjen til påskeferien da, wuhu. Til helgen skal jeg til Lillehammer og stå på slalom og sånn, så har heldigvis noe å se frem til. Kanskje går denne uken veldig fort. Skal snart få tatt noen nye bilder, så dere får bare nøye dere med disse bildene jeg aldri la ut i mellomtiden.

 • Pjusken  Formen i dag er fortsatt ikke på topp, men jeg tror den begynner å bli litt bedre. Snart skal det spises hjemmelaget pizza, og det skal bli såå godt selvom jeg ikke kan kjenne smaken. Nå har jeg vært syk i nesten en hel uke, altså hele vinterferien. Ååh...

 • 156 days
  ♥♥♥

 • Med vinden i håret  Jeg er fortsatt ikke frisk, så derfor har det ikke fristet så mye å blogge. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har nyst. Nå går jeg å trasker rundt i flere lag med stilongser og hettegenser og håper på at jeg snart skal bli frisk. I morgen er det fredag også, ferien har gått så fort og jeg har ikke gjort noen ting. Kjedelige greier.. Under er et bilde jeg tok for noen dager siden før jeg ble syk, så jeg ser ikke akkurat sånn ut nå, haha. Dere får kose dere videre i kveld, i hvertfall! ♥

 • not.feeling.good  I natt sov jeg så og si ingenting, var skikkelig forskjøla og måtte ned flere ganger. Kroppen er helt klart flink med timing, Charlotte har ferie, la oss gjøre henne syk. Typisk. Satser på at dette er en liten forskjølelse som går over snart, slik at jeg slipper å ligge inne hele ferien. 

  Nå har jeg nettopp fjernet sminken og hoppet i koseklærene, så nå har jeg tenkt til å sjekke ut bildene jeg tok i stad. Smart trekk fra min side å gå ut i tskjorte når det er minusgrader. Hva gjør man ikke for bloggen, haha. Kanskje jeg legger ut noen av bildene senere, vi får se.

  Speilet hadde noen flekker her og der, så ikke tro jeg har failet med å blurre bildet, haha.
 • hits