♥ charlottetes -

Nail art inspoSøkte litt rundt på google her om dagen, og da fant jeg såå mange fine bilder av negler. Synes det er veldig fasinerende å se hvor mye rart man kan gjøre med neglene, og ikke minst hvor fine de kan bli. Spesielt negler med glitter og lyse farger, ooh. De fleste bildene har jeg funnet på google, men bildet nede til høyre er mine egne. En dag sier jeg bare.

 • Syk og sånn da  I dag har jeg gjort absolutt ingenting. Har så og si ligget på sofaen siden jeg sto opp klokken 8. Hadde planer om å dra på skolen i dag, men de ble greit avlyst når jeg så og si svimet av på badet. Heldigvis går det bedre nå, da. haha. Ellers skal resten av dagen bestå av lekser, har to innleveringer til i morgen. Dere får ha en fin kveld videre!

  Dette er ikke meg i dag, det her er et bilde jeg tok for en stund siden.

 • En tegning i K&H

  I dag fikk jeg igjen en tegning jeg hadde laget i kunst og håndtverk. Det vi skulle tegne var skoen vi hadde på, og jeg tegnet min converse. Morsomt å få den igjen og vite at jeg fikk 6'er på den, ganske så fornøyd! Er ikke ofte jeg får 6'er så dette var en bra start på året. Nå har jeg også bestilt det greiene så får håpe det snart kommer i postkassen. Hva synes dere om tegningen?

 • Helt hekta  I dag hadde jeg store planer om å få unnagjort litt lekser, men det skjedde ikke. Har nemlig sittet på eBay i flere timer nå. Har funnet ting jeg ikke visste om, og nå har jeg jo selfølgelig såå lyst på det. Det er jo superbillig der i tillegg, så før jeg vet om det har jeg det nok ved siden av meg. Snart kan jeg jo ha "10 siste eBay kjøp" ettersom jeg finner så mye fint der, haha. Nå er det like før jeg klikker hjem et "stort" sett med noe hemmelig. Men, jeg tenkte jeg skulle vente litt nærmere vinterferien før jeg klikker kjøp. Dere skal nok få se hva det er, om det blir slik. Nå kan dere vente i spenning, haha.

 • Hva jeg gjorde  Her om dagen la jeg ut dette innlegget HER. Det var mange som gjettet, og det var faktisk kun èn som hadde riktig. Nemlig Passani! Hun gjettet om jeg hadde tatt av meg reguleringen, og det er helt riktig. Jeg er veldig fornøyd, men det er skikkelig uvant. Har flere bilder som dere kan få se senere, men nå må jeg dra! 

 • Fredagskos  Nå stikker jeg til noen venner på pizza, og kommer nok ikke hjem før langt utover kvelden. Lenge siden vi har vært sammen så skal bli koselig. Forresten, visste dere at en av yndlingsfargene mine er rosa? Går tydelig igjen i sminkemappen min, haha.

 • Grått og kornete  Den uken her har jeg faktisk ikke tatt et eneste bilde av meg. Men jeg lover dere, dette er siste bilde dere skal få fra "shooten" jeg hadde på hytta. Har en del ønsker og oppskrifter jeg snart skal få på plass til dere, så dere har annet i vente. Skal også få tatt bilder i helgen så jeg får litt andre bilder av meg. Men inntil nå får dere bare nøye dere med dette bildet, har prøvd ut en ny redigering også. Hva synes dere?

 • Bananpannekaker  I stad fikk jeg lyst på noe godt, så da slo jeg rett og slett til med å lage bananpannekaker. Jeg har aldri laget det før, men har alltid hatt skikkelig lyst til å smake det. Flinke jenta som fikser kveldsmat til familien det se. Det var super enkelt å lage, og kjempegodt. Jeg valgte å spise med blåbærsyltetøy og banan, hvis noen skulle lure på hva det var for noe. Skal jeg legge ut oppskriften? • Ønskeinnlegg?  I det siste har jeg ikke hatt så mye å blogge om, det har for det meste bare gått i det samme hele tiden. Derfor tenkte jeg at jeg kunne spørre dere om hva dere har lyst til å se her på bloggen min? Jeg er åpen for alle ideer, og jeg vil jo gjerne at dere kan få se noe dere liker. Så om du savner noe på bloggen, må du gjerne kommentere det i kommentarfeltet. Jeg setter pris på alle forslag. ♥


 • Gladjente  I dag har jeg gjort noe spesielt, noe jeg har ventet på i to år. Hva det er får dere ikke vite enda, må bli litt mer vandt med det først. Hvis dere ser gjennom bloggen kan dere se et lite mønster som går igjen. Noen som klarer å gjette hva jeg har gjort?

 • Almost in the forest

  Tok mange bilder i stad, hadde med pappa, kameraet og stativ så vi gjør fremskritt. Hvis vi ser bort i fra at håret mitt ødelagte 90% av bildene, så ble det mange fine. Why u don't say anything daddy!!!! Det var altså alle bildene der jeg hadde på jakke, da. Uansett så kan dere se de nye skoa mine på bildet over. Fant greit ut at de ikke egner seg å gå på om vinteren, haha. Hadde et veldig fint bilde til, veldig lignende det bilde i innlegget under. Men ettersom det var veeldig likt valgte jeg å ikke poste det i dette innlegget og heller vente litt med å legge det ut. Det ble faktisk veeldig bra, favorittbilde mitt fra denne "shooten". Dere får bare følge med videre. Hva synes dere?

 • #me #blonde #hair #knitted  Nå er jeg jeg på hytta og ser på tv. Har tenkt å lage fruktsalat nå, og senere se på grøsser som går på tv. Har maset om å ha fruktsalat siden barnehagen, så er på tide! Lager jeg ikke nå så blir det vel aldri noe av, haha. Det skal nok bli såå godt, gleder meg.

 • Good morning sunshines  God morgen kjære lesere! ♥ I dag går turen ut til hytta hvor jeg skal være resten av helgen. Kanskje jeg får tatt noen fine bilder til bloggen, bare kanskje. Får se hvor lyst det er når jeg kommer dit. Må slutte å skrive om planene på bloggen, klarer aldri å holde dem. Jaja, lærer aldri. Mest sannsynlig sees vi igjen senere i dag. Ops der gjorde jeg det igjen.

 • New in  Sa jo at dere skulle få se det jeg kjøpte i dag, så her kommer det. Gotta love salee. Det grønne greiene er et paljettskjørt, det kostet bare 30kr(!!!) og den lilla er en fleece genser. Dere får nok se tingene bedre etterhvert når jeg har det på meg i antrekk eller lignende.


                                                            SkoDNA500kr - SkjørtBIKBOK30kr - Genser?200kr

 • Syttende i første  Var ute og tok bilder i stad, for første gang forann huset. Heldig som jeg var stod jeg der når det kom en bil som stoppet ved innkjørselen våres. Heeeldigvis var det noen som kom med post og ikke noen jeg kjente. Alikevel, greit kleint. Hadde tenkt til å vise dere det jeg kjøpte i går i kveld, men tror ikke det blir tid. Dere skal i hvertfall få se det i morgen. Gled deree, haha nei ikke noe å glede seg til. byee

 • Så mye å gjøre, så liten tid  Kom hjem egentlig veldig tidlig i dag, hadde faktisk tenkt til å poste et innlegg rundt klokken to. Men brått lå jeg på sofaen og tok en powernap, funket veldig dårlig jeg ble jo bare mer trøtt?? Uansett, etter det dro jeg og mams på kjøpesenteret for å kjøpe treningstøy. Ble dårlig med det, men fikk med meg et par andre ting hjem. Kan vise dere bilde i morgen. Nå står prosjektet for tur, har blitt aaalt for sent de siste dagene. Men må kjappe meg, ha en fin kveld videre!!

 • Watch out for the snowflakes  I det siste har det begynt å snø, masse. Hva er det som skjer?? Det skal snø ferdig i desember, ikke begynne i midten av januar. Uansett så har vi begynt med et prosjekt på skolen som heter "sette bo". Dette kan bli spennende. Krysser fingrene for at jeg og partneren min blir ferdig i tide, vet ikke helt om vi ligger bra eller dårlig ann akkurat nå. Etterpå skal jeg ut å løpe i kulden, satser på å ikke skli og brekke beinet. Dere får ha en fin tirsdag videre!  ♥

 • Hva slags redigeringsprogram jeg bruker  Jeg har fått en del spørsmål i det siste om hvilket redigeringsprogram jeg bruker. Jeg bruker da Adobe Photoshop CS5. Det er et program som koster penger, men man kan laste ned prøveversjonen i 30 dager HER. Det er et ganske komplisert program, så det tar litt tid å komme seg inn i det. Det er masse du kan gjøre i programmet og jeg driver fortsatt med å utforske. Hva slags redigeringsprogram bruker du?

 • Those eyelashes  I går fikk jeg prøvd ut øyenvippene jeg fikk her om dagen. Første gangen jeg skulle sette de på selv. Endte opp med at jeg dro de av og fikk søsteren min til å sette de på for meg. Får håpe det går litt bedre neste gang. Det var helt forferdelig å gå med de i starten, det føltes ut som om øyenlokkene var limt sammen. Etter noen timer ble det mye bedre. Til slutt kjentes det helt naturlig ut. Skal prøve å få tak i flere bilder til dere av hvordan jeg så ut i bursdagen, må bare få noen til å sende meg de. Hva synes dere? • Vafler og krøller og sånt  Heisann mine søte lesere ♥ Beklager for den utrolig dårlige bloggingen jeg har drevet med i det siste, det skal bli bedre. Hadde faktisk tenkt å gå ut og ta noen bilder til dere i stad. Satt på ringeklokken tidlig i går kveld for å stå opp i dag. Selfølgelig glemte jeg å taste inn at den skulle ringe på lørdag. Der gikk den ideen. Men vi har faktisk hatt besøk i dag, kom familie i fra Strømmen så da spiste vi vafler, haha. Etterpå skal jeg i bursdag, så da skal jeg prøve å få vise hvordan jeg ser ut til dere før jeg drar. Lover ingenting, kjenner jeg meg rett får jeg brått dårlig tid og må løpe ut døren. Så dere bør ikke skaffe dere forhåpninger... • Off to go

  Hei dere! Nå skal jeg snart ut og shoppe med Sanna. Håper jeg finner noe, skal i bursdag i morgen så jeg har vel egentlig ikke noe valg. Er forresten veldig fornøyd med selvutløseren, funker akkurat som den skal. Har ikke fått prøvet ut løsvippene enda, satser på å få prøvet de i morgen. Skal selfølgelig vise dere når jeg gjør det. Satser på at det kommer et innlegg til i dag, får se hva som skjer ut over kvelden.

 • Pakke fra Kina  For en stund siden bestilte jeg litt greier fra ebay. Det var en selvutløser fjernkontroll og noen falske øyenvipper. Egentlig skulle jeg ikke ha løsvippene, men klarte å kjøpe de ved en feil. Gjorde absolutt ingenting. 20 par med vipper til 10 kroner, hva er det for noe liksom. Så i dag fikk jeg alt sammen. Må bare skaffe batteri til kontrollen så skal det nok bli bra. Dette var første gangen jeg hadde bestilt fra ebay, så var egentlig litt redd for at jeg ikke skulle få tingene, men det var jo ikke noe problem. yey ♥

 • Kjedeligste tirsdagen

  Dagen i dag tror jeg kommer til å bli den kjedeligste på lenge. Hoppet rett i pysj faktisk når jeg kom hjem fra skolen. Skadet beinet i går og forberede fremføringen står øverst på listen. Får ikke gjort noe som helst i dag, får håpe jeg ikke dør av kjedsomhet. I tillegg prøver pus å spise meg opp hver dag, hva har jeg gjort mot deg for å fortjene dette...

 • Linkerunde - vinneren  Det var mange som meldte seg på linkerunden, og det er jo kjempebra! Fant en haug av fine blogger, utrolig vanskelig å velge. Til slutt satt jeg igjen med en klar 1.plass, og rundt 8-9 blogger på 2. plass. Klarte virkelig ikke velge mellom de på 2.plass, så fant rett og slett ut at jeg får ta linkerunde en gang til senere med andre blogger. Dette resulterte også i at det kun ble èn blogg som ble linket denne gangen. 

  Vinneren denne gangen ble Hilde på 15 år som står bak bloggen  fotografietmitt. Denne jenta tar utrolig fine bilder, og jeg likte den med en gang. Innleggene hennes er varierte og man kan få masse inspirasjon av henne. Denne jenta fortjener mye mer oppmerksomhet, jeg har ihvertfall blitt ny leser. Har du vært innom bloggen hennes før?

 • Multicolored  Får nesten litt dårlig samvittighet for den dårlige bloggingen min de siste dagene, det har rett og slett ikke skjedd noen ting. Har heller ikke skjedd noe mer i dag, men jeg tenkte jeg kunne redigere et bilde til dere. Har lenge hatt lyst til å poste et bilde som jeg har brukt forskjellige farger på, men har ikke funnet det rette. Hadde ikke noe spesielt bra bilde nå heller, men bedre enn ingenting vel?  Etterpå skal jeg på trening, men jeg skal prøve å poste vinneren av linkerunden. Har du ikke meldt deg på enda, så finner du den HER.

 • Linkerunde - meld deg på  Jeg tenkte at jeg kunne ha en linkerunde nå, ettersom jeg ikke har hatt det før. Har begynt å få en del lesere så kanskje dere får noen nye klikk inn på bloggen deres dere og? Alt du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, så skal jeg ta en titt. Har tenkt til å velge ut 2 eller 3 blogger, kanskje jeg legger ved et bilde og forteller litt om bloggen? Ikke glem å melde deg på! 

 • Black and white with colors

  I dag skal jeg ingenting, det jeg frykter er at jeg må gjøre lekser. Har en fremføring som egentlig skulle være før juleferien. Kjenner at jeg ikke har lyst til å begynne på den, i det hele tatt. Men jeg må. Unødvendig å begynne med fremføringer så tidlig i uken. åååååh

 • Hvordan jeg redigerer bildene mine  Jeg lagde dette i farten, så tok bare et bilde jeg fant. Jeg bruker photoshop, så jeg bare forklarer enkelt hva jeg gjør på bildene. Hvis ikke du har photoshop så anbefaler jeg photoscape på det sterkeste. Det var det jeg brukte før, i tillegg er det helt gratis.

  På bilde 1 og 2 har jeg gjort kurvene lysere du kan trykke CTRL + M. På 3 og 4 har jeg bare redigert kontrastene. Etter det la jeg bare på en hvit brush nede i venstre hjørne og satt på navnet. Noen ganger redigerer jeg skarpheten, men det var ikke nødvendig denne gangen.
  Før


  Etter

 • Mitt 2012  Dette bildet her brukte jeg utrolig lang tid på. Jeg hadde bare lyst til å vise dere noen bilder fra i fjor. Bilder fra Gran Canaria, bursdager, ball ++. Gleder meg til å finne ut hvordan dette året kommer til å bli! Kanskje det blir bedre enn det forrige? Vi får bare vente å se.

 • Siste dagen

  I dag er det den siste dagen med fri. I morgen begynner skole og trening. Døgnrytmen min er helt på trynet og jeg kjenner jeg godt kunne hatt fri lenger. Det beste med skolen er jo feriene? Ser allerede frem til neste, haha. Etterpå skal jeg en tur til Sanna igjen, og blir nok der til kvelden. Var ute og tok noen bilder i stad, ingen ble noe spesielt vellykkede. På bildet under er jeg helt sminkefri, grå og fin. :)))

 • Nytt år - nye muligheter

  Nytt år og nye muligheter, håper året blir enda bedre enn i fjor. Har ikke noen spesielle nyttårsforsetter enda, men skal nok komme opp med noen. Tok en del bilder i går av fyrverkeri og slikt, ble fornøyd med en del av de. Det øverste bildet er det jeg som har laget med frusere, syns det ble ganske kult. Men nå må jeg fikse meg for skal gå en tur bort til en venninne. Hvilket bilde likte du best?

 • charlottetes

  Hei! Jeg heter Charlotte og er en jente på 15 år. På bloggen kommer jeg til å blogge om alt mulig som faller meg inn. Håper du liker den!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits