♥ charlottetes -

Blendet av solenHeisann! Nå er nesten alt pakket og klart til i morgen. Jeg blir hentet på skolen så jeg tror ikke jeg rekker å blogge før jeg er fremme i Lillehammer, med mindre jeg lager et innlegg på forhånd. I stad sto solen for fullt inn fra kjøkkenvinduet, ble bokstavlig talt blendet når jeg så på kjøkkenduken. Derfor tok jeg litt bilder av solen, noe litt utenom det vanlige. Ingen av bildene er redigert, så jeg synes bildene ble ganske stilige ettersom solen blendet på linsen og det kom rundinger. Resten av kvelden skal jeg øve til spansk, skal bli deilig med helg!

 • Winged eyeliner  For første gang på leenge har jeg nå prøvd ut eyeliner. Jeg synes "winged eyeliner" er såå fint, så hvorfor ikke prøve det ut. Jeg prøvde det i helgen også, men da hadde jeg ikke kamera så dere fikk ikke sett. Jeg synes resultatet ble veldig fint, kanskje jeg skal begynne å sminke meg sånn når jeg skal noe spesielt? Neida, vi får se. Jeg kan heller ikke finne øyenbrynpaletten min noen sted, så i dag er de all natural. Kan nesten bli litt krise det her om jeg ikke finner den, ettersom de blir så lyse. Hva synes dere? ♥

 • Liker det  Trodde aldri jeg skulle si dette, men i dag var det faktisk veldig deilig å stå opp. Det har jo blitt lyst ute om morningen! I tillegg fikk jeg søkt til videregående skole, selvom vi brukte nesten en time på å snakke om hva jeg skulle velge. Ellers fikk vi bra karakter på dansen vår som vi lærte oss i går, ikke dårlig. Men, nå står turen for prøven i morgen. Har enda ikke begynt å øve, så har litt dårlig tid - som alltid.

 • Unposted pictures  Da er det i gang igjen, skolen. Nå er det bare fire uker igjen til påskeferien da, wuhu. Til helgen skal jeg til Lillehammer og stå på slalom og sånn, så har heldigvis noe å se frem til. Kanskje går denne uken veldig fort. Skal snart få tatt noen nye bilder, så dere får bare nøye dere med disse bildene jeg aldri la ut i mellomtiden.

 • Pjusken  Formen i dag er fortsatt ikke på topp, men jeg tror den begynner å bli litt bedre. Snart skal det spises hjemmelaget pizza, og det skal bli såå godt selvom jeg ikke kan kjenne smaken. Nå har jeg vært syk i nesten en hel uke, altså hele vinterferien. Ååh...

 • 156 days
  ♥♥♥

 • Med vinden i håret  Jeg er fortsatt ikke frisk, så derfor har det ikke fristet så mye å blogge. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har nyst. Nå går jeg å trasker rundt i flere lag med stilongser og hettegenser og håper på at jeg snart skal bli frisk. I morgen er det fredag også, ferien har gått så fort og jeg har ikke gjort noen ting. Kjedelige greier.. Under er et bilde jeg tok for noen dager siden før jeg ble syk, så jeg ser ikke akkurat sånn ut nå, haha. Dere får kose dere videre i kveld, i hvertfall! ♥

 • Galaxy lens

  Hva synes dere? ♥

 • not.feeling.good  I natt sov jeg så og si ingenting, var skikkelig forskjøla og måtte ned flere ganger. Kroppen er helt klart flink med timing, Charlotte har ferie, la oss gjøre henne syk. Typisk. Satser på at dette er en liten forskjølelse som går over snart, slik at jeg slipper å ligge inne hele ferien. 

  Nå har jeg nettopp fjernet sminken og hoppet i koseklærene, så nå har jeg tenkt til å sjekke ut bildene jeg tok i stad. Smart trekk fra min side å gå ut i tskjorte når det er minusgrader. Hva gjør man ikke for bloggen, haha. Kanskje jeg legger ut noen av bildene senere, vi får se.

  Speilet hadde noen flekker her og der, så ikke tro jeg har failet med å blurre bildet, haha.

 • Ny header!  Hei dere! Nå har jeg endelig fikset meg ny header og farger her på bloggen. Vet ikke helt om jeg er hundre prosent fornøyd, men kommer nok til å ha den en stund selvom. Hva synes dere?

  Før:


  Etter:

 • Sjokolademousse cupcakes med krem og jordbær  Som du kan se i overskriften, var det det jeg bakte her om dagen. Muffinsene i bånn ble utroolig gode, tror det er den oppskriften jeg noen gang har prøvd ut. De var liksom fuktige i midten med sjokolade, fantes ikke tørre. Ho jeg lagde de til ble hvertfall veldig fornøyd. Jeg fulgte DENNE oppskriften, om noen skulle lure. De anbefales virkelig, jeg skal helt klart lage de en gang til, namnam ♥♥

 • Sneak peek - bakeprosjekt  For en stund siden hadde moren min bursdag, så da bestemte jeg meg for å lage noe til henne som hun kunne få når hun kom hjem. Prøvde ut ny oppskrift som jeg fant på nettet og satte i gang. Her får dere en liten sneak peek, lyst til å se mer?

 • Anbefaling av fotoblogger  Jeg leser en hel haug med fotoblogger, så nå tenkte jeg at jeg kunne anbefale noen av fotobloggene jeg mener burde få mere oppmerksomhet. Hvis dere leser noen andre fotoblogger må dere gjerne anbefale de til meg i kommentarfeltet. 


  En av de jeg leser er cies.blogg.no. Dette er en blogg drevet av Anne Cecilie på 14 år. Hun tar kjempefine bilder, og er veldig flink til å redigere. Hun legger også ut videoblogger innimellom.


  Den siste bloggen jeg vil anbefale til dere er ajworld.blogg.no. Dette er bloggen til Anette Johnsen, en 15 år gammel jente. Hun tar utrolig fine og kreative bilder, jeg får masse inspirasjon av denne bloggen. (Bildet kan ha fått litt dårlig kvalitet ettersom jeg måtte forstørre det)

 • Endeliiig  Ble veldig dårlig blogging i går ettersom jeg hadde utrolig mye å gjøre, så det var egentlig et forhåndslaget blogginnlegg dere fikk i går. Men det er vel bedre enn ingenting, da? Det skal bli bedre fremover.

  Når jeg kom hjem fra skolen tok jeg noen bilder, så nå har jeg litt å legge ut fremover. Kjipt at kamerastativet har blitt ødelagt, og jeg aner ikke hvordan det har skjedd. Er helt avhengig av det når jeg skal ta bilder, så vi får se hvordan det går. Får vel prøve å fikse det på en eller annen måte. Uansett så har jeg vinterferie nå! Skal bli utrolig deilig med litt fri. Har dere også vinterferie?

 • Silence speaks when words can't • Busy day  I dag har jeg utrooolig mye å gjøre, så beklager for superdårlig innlegg. Blir så stressa av skolen, er jo ikke bra i det hele tatt. Heldigvis er det bare to dager igjen til vinterferien, hold ut Charlotte, you can do this.

 • Skisser til K&H  I kveld har jeg så og si gjort ingen verdens ting, har vært utrolig sliten i hele dag. Derfor fant jeg ut at jeg kunne begynne på hovedoppgaven vi skal levere inn i kunst og håndtverk til fredag. Utrolig vansklig å finne ut hva jeg skulle tegne, tenkte først på å male landskap, men fant brått ut at det ikke var noe for meg. Så da begynte jeg å tegne portrett. På bildene under kan dere se noen skisser til det jeg skal levere inn, kanskje jeg skal legge ut bilde av tegningen når den er ferdig? Bare hvis dere har lyst til å se, da.

 • Sen blogging og neglbilder  I dag spilte vi treningskamp mot Kråkerøy. Kom som en overraskelse ettersom ingen visste at vi skulle ha treningskamp. Veldig morsomt da! Selvom Kråkerøy er utrolig gode, tror de har vært Norges beste 97 lag en gang? Uansett så klarte vi oss veldig bra, tapte bare med noen få mål. Ellers har jeg sett på maange akrylnegler videoer på youtube, skal bli morsomt når jeg kan komme i gang. Her har dere forresten bilder fra hvordan neglene mine så ut en gang i sommer, dette var bare vanlig neglelakk, da. 

 • Innholdet i pakken  Veldig morsomt at det var så mange som ville vite hva det var i pakken jeg la ut i forrige innlegg. Jeg skrev at den var overraskende liten, men når jeg fikk prøvd det ut fant jeg ut at det ikke var det alikevel. Det jeg hadde fått i posten var nemlig et sett med hva man trenger for å lage acrylic nails (akrylnegler). Altså slikt man kan få om man drar for å ta manikyr. Bare at dette er veeldig mye billigere, men likevel like bra. Mangler noen få ting før jeg kan begynne å legge på mine egne negler, men dere skal nok få ordentlige bilder av det i fremtiden.  Jeg måtte jo nesten prøve det ut, så jeg tok frem den største negltuppen jeg fant i boksen med negltupper og begynte å legge på den. Var veldig vansklig med det første, spesielt å dosere mengen av væske og pulver ettersom jeg aldri hadde gjort det før. Når jeg fikk det til ble det faktisk veldig bra. Gleder meg til jeg kan få skaffet meg alt jeg trenger slik at jeg kan begynne å legge det på ekte negler. Det skal nok bli så fint! Hvis det er noe du lurer på, så er det bare å spørre i kommentarfeltet! 

 • Pakke i posten  Nå har eendelig pakken min kommet. Egentlig kom den for 4 dager siden, men fant lappen i dag. Løp som en gal ned fra postkassen med en katt foran og bak meg så tror det så veldig bra ut. Vi dro ned til posten med èn gang for å hente den. Pakken var en del mindre enn jeg hadde trodd, men jeg gleder meg til jeg kan prøve den ut. Vil dere se hva som er i pakken?

 • Vært ute med girlsa  Har ikke hatt tid til å blogge tidligere i dag, for jeg har rett og slett ikke vært hjemme. Er faktisk ikke hjemme nå heller. I såfall har vi jentene i klassen vært ute og aket, blir aldri for gammel til det altså. Så der gikk det brått noen timer. Nå sitter jeg et helt annet sted med andre folk og skal se ferdig Idol. Dere får ha en fin kveld videre så skal det bli litt bedre blogging i morgen. Bildet under er 2 år gammelt, men det er i hvertfall oss.

 • Galaxy eye  Jeg vet jeg har lagt ut dette bildet før, men nå har jeg brukt en annen redigering. Synes det ble litt stilig. Resten av kvelden skal jeg øve til matteprøve, gleder meg masse... Liker dere at jeg legger ut slike bilder?

 • Ha deg vekk  For noen dager siden begynte snøen å smelte vekk, solen skinte og det ble plussgrader. Hva er det det gjør nå? Jo, det snør og er minusgrader. Sitter og drømmer meg vekk til sommerferien, ikke noe skole og lang fri. Gleder meg til å dra til varmere strøk å få litt brunfarge på kroppen. Men nå, har jeg bare masse lekser, masse prøver og masse stress. Kjære sommer, kom til meg ASAP.

 • Magic hands  Nå sitter jeg og skriver et kåseri. Må være ferdig innen en time. Utrolig flott å få beskjed en dag i forveien om at vi skal ha fremføring om noe jeg ikke har begynt med en gang. Hallo det skulle være til fredag?? Så uansett, har veeldig dårlig tid på meg. Måtte nesten bare redigere et bilde i farten til dere, så det ble ikke akkuratt så veeldig vellykket. Hva synes dere om bildet?

 • Det snør det snør  Nå har det snødd i heeele dag. Satt på skolen og brått falt det ned snø i bøtter og spann. Her om dagen holdt jo snøen på å forsvinne, men neida, den gang ei. Har en del bilder på lager, så tror nok denne uken skal gå greit sånn bloggmessig. Bortsett fra at vi har fire prøver på fredag, herreguud. Skal bli godt med helg ja! Nå er det forresten en uke siden pakken min ble sendt, gleeder meg.

 • Sjokolademilkshake  I går var jeg faktisk veldig flink og spiste ingenting usunt. Så derfor tok jeg meg selv friheten til å lage meg og pappa sjokolademilkshake. Moren min dro til Gran Canaria i går på ferie, så kan jo ikke forvente at det er noen andre som skal lage det. Veldig enkel å lage og veeldig god. Jeg bare prøvde meg frem, så det er ingen fasit på hvordan denne milkshaken skal være. Jeg liker litt tykke milkshaker, så jeg hadde ikke så mye melk i. Det er nesten bare å prøve seg frem. 


  Masse sjokoladeis  ♥  Litt melk  ♥  Sjokoladesaus på toppen 

 • Militærjakke  Var som sagt ute i stad og tok noen bilder som jeg kunne legge ut her på bloggen. Dere får bare en sneak peek i dette innlegget, og jeg synes ikke dette bildet var et av de fineste bildene. Så dere får nesten bare følge med videre, haha. Men uansett, nå stikker jeg en tur bort til tante og onkel, dere får kose dere videre i kveld!

 • Hjerte

  Deilig å stå opp til god frokost. Okei, jeg stod opp for fire timer siden så dette innlegget kom eegentlig litt sent. Uansett, har vært ute og tatt bilder med pappa og kamerastativ, så jeg skal bare redigere noen av bildene først så skal dere få se. Tok også bilder av søstra mi i stad som jeg også skal redigere. Kanskje dere får se det også?  Dere får kose dere med vaffel bilder i mellomtiden! ♥

 • Finally friday  Eendelig er det helg. Vi har utrolig mye å gjøre på skolen for tiden, så jeg beklager mitt lille fravær. Har kjempemye å gjøre de to neste ukene også, bare sånn så dere kanskje forstår at det kan bli litt dårlig blogging fremover. Skal prøve å lage noen innlegg jeg kan poste til uken i helgen så det i hvertfall skal bli litt blogging. Men jeg lover ingenting. Kan ikke beskrive hvor mye jeg ser frem til vinterferien nå, og ikke minst sommerferien. Skal nesten bare være i utlandet i sommerferien, så det skal bli så bra. Plenty of photos for youou.  Hvis du har noen forslag til hva jeg skal blogge om, så må du mer enn gjerne kommentere det HER . Jo flere forslag, jo bedre! 

 • charlottetes

  Hei! Jeg heter Charlotte og er en jente på 15 år. På bloggen kommer jeg til å blogge om alt mulig som faller meg inn. Håper du liker den!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits