♥ charlottetes -

Siste dagenI dag var den siste dagen her i Hafjell. Vi drar hjem i morgen tidlig. I stad var vi faktisk på gratiskonsert i midtstasjonen, der var Oslo ess, Eric Saade og Karpe diem. Det var veldig masse folk der, men det er vel bare bra. I tillegg så vi Lasse Kjus når vi satt og ventet på bussen, vi så også Guri Schanke her om dagen, morsomt. Jeg har hatt det kjempe koselig her. ♥
Karpe diem

 • Åh, er det torsdag  Hei dere! ♥ I dag har vi stått i bakken i mange timer. Eric Saade hadde gratiskonsert, men da satt vi i verdens tregeste stolheis så vi rakk ikke se han. To slitne jenter dro tilbake til hytta og var helt klare til å se på idol, men så fant vi ut at det ikke var fredag i dag, jaja. Sånn kan det gå! Nå tror jeg vi snart tar kvelden, så sees vi sikkert i dagene fremover.

 • Good morning sunshines  God morgen! Nå er alt pakket og klart til jeg skal dra til kvelden. Jeg skal til Hafjell med Marie, gleder meg kjempemye. Skal bli veldig koselig å være sammen med henne. ♥ Hvordan bloggingen kommer til å bli når jeg er borte er jeg usikker på. Jeg skal ihvertfall ha med pc'en. Kanskje det blir en liten pause eller om jeg lager noen forhåndsinnstilte innlegg, vi får se. Dere får ha en fin dag i dag! ♥


 • Cupcakes  I dag har så og si hele dagen gått til å lage disse små herlighetene. Det er de samme jeg lagde forrige gang, hvis noen husker dem. Denne oppskriften er egentlig ikke så lett, det er vanskelig å finne den perfekte steketiden. Har du de i for lenge blir de veldig sprø på toppen, og har du de i for kort synker de i sammen. Det gjelder å finne en mellomting, øvelse gjør helt klart mester. Også er de jo sååå gode! 

  Denne gangen tenkte jeg at jeg kunne dele oppskriften med dere, ettersom en venninne av meg lurte på om jeg kunne dele den. Denne oppskriften jeg bruker, fant jeg på DENNE siden. Veldig enkelt og greit forklart. Ser de ikke gode ut? ♥ • 1 bilde - 3 redigeringer
  Hvilket likte du? ♥

 • Endelig  Ferie! Skal bli så godt med ferie nå. De siste dagene har bare bestått av lekser, heele dagen. Nå er jeg tilbake, så nå skal bloggen i gang igjen. Vi sees igjen til kvelden, nå skal jeg til hytta. Hade! ♥

 • Atter en gang daler snøen ned fra himmelen  Ja, da snør det igjen. Nå som jeg hadde et bittelite håp om at våren var på vei. I dag skal jeg øve til prøver, vi har faktisk 6 prøver de neste to dagene. 6 PRØVER!! Kan det bli værre? Herreguuuud. stress... Heldigvis er det bare to dager igjen til påskeferien, klarer ikke forklare hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig med disse to dagene. Skulle ikke vært lov å ha så mange prøver på en uke, eller rettere sakt to dager. Nå må jeg nesten begynne her, så snakkes vi ihvertfall på fredag. Hvis jeg har fravær fra bloggen i morgen, håper jeg dere forstår. (Dette innlegget er forresten forhåndsskrevet, nå sitter jeg nok i min dypeste konsentrasjon.)

 • Arkivbilde  Husker dere dette bildet? Mest sannsynlig ikke. Dette bildet postet jeg i begynnelsen av september. Dette tror jeg faktisk er et av favorittbildene mine. Jeg har funnet ut at jeg liker landskap veldig godt, ettersom jeg har det som bakgrunnsbilde både på mobilen og dataen. Det er rett og slett bare noe med det som jeg liker, hva er jeg ikke helt sikker på. Hva synes dere om bildet?

 • Appelsinpiken  Hei søte lesere! ♥ Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å lese en bok jeg har holdt på med til et prosjekt vi har på skolen. Jeg leste Appelsinpiken av Jostein Gaarder. Boken handler om Georg som får et brev av den døde faren sin som han skrev like før han døde, og i brevet forteller han om jakten på Appelsinpiken.

  Jeg kan ikke akkurat si at det var en bok jeg satt med og holdt meg fast i stolen fordi den var så spennende, det var ikke sånn at jeg bladde side etter side for å få vite mer om hva som skjedde. Jeg er ikke akkurat en stor lesehest av meg, så jeg leser ikke bøker med mindre jeg må, dessverre. Skulle ønske jeg var mer den typen som kunne sette meg ned en rolig søndagskveld med en bok i hånden, men det har jeg ikke tålmodighet til. I bunn og grunn var det en helt grei bok, jeg lærte en del nytt ihvertfall. Om jeg vil anbefale den videre, det vet jeg ikke. Den var litt for lang og kjedelig etter min mening. Har du lest Appelsinpiken, i så fall hva synes du om den?

 • Today's nails  I dag er det søndag igjen, i morgen er det skole. Har sinnsykt mye å gjøre på skolen denne uken, men skal prøve så godt jeg kan med å poste et innlegg til dere hver dag. Uansett, i dag prøvde jeg på en "nude look" med glittertupper på neglene mine. Jeg synes det ble ganske fint! Etterpå skal jeg forresten i bursdag, så vi får se om jeg klarer å slenge inn et lite innlegg før jeg drar. Hva synes dere om neglene? • Ballerina bun shoot
  Jeg skrev jo i går at jeg prøvde å være litt kreativ. Jeg kan ikke akkurat si at jeg lyktes med oppdraget, men litt uvanlig ble det kanskje? Dere skulle bare ha sett hva jeg hadde på meg i går, dere hadde ledd. Stroppløs militærtopp med dødningshode og rutete nattbukse med beige silkekanter. Veldig stylish med andre ord. Vi får se om det kanskje kommer litt flere bilder fra "shooten", men jeg tror ikke det. Kanskje jeg kan prøve å ha litt flere "shooter" utenom det vanlige,  hva synes dere om bildene? • Closeup  Nå har jeg satt i gang redigeringen på bildene jeg tok i stad, så nå får dere noen bilder i morgen. Prøvde å være litt kreativ, så ja.. Dere får vente å se på de bedre bildene i morgen, så her får dere bare en liten sneak peek. I skrivende stund spiser jeg knekkebrød og venter på at idol skal begynne igjen. Utrolig nok snødde det i stad, hva er det som skjer liksom. Uansett, dere får ha en fin fredagskveld videre! ♥

 • Bokeh  I morgen er det freeeedag. Er så trist når vi har så mye med skolen at vi ikke kan ta fri fra skolearbeidet. Men heldigvis er det snart påskeferie, så da har vi noe å se frem til. Men nå står leksene for tur, så snakkes vi i morgen.

 • Inspiration
  //weheartit ♥

 • Tirsdag  Mandag er offisielt min ulykkesdag. Ingen liker mandager, hvorfor har vi det egentlig? Men uansett, tenkte jeg bare skulle komme innom og si hei til dere, har ikke noe spesielt å skrive til dere enda, beklager. Forhåpentligvis skjer det noe interessant i livet mitt snart, sånn at jeg har noe å fortelle dere. Dere får bare smøre dere med tålmodighet imens, så sees vi senere. ♥

 • Sunny day  I dag har været vært såå fint. Solen titter frem og snøen smelter, herlig! ♥ Jeg skjønner ikke hvordan jeg alltid ender opp med å blogge så sent, det er jo ikke sånn at jeg har så mye å gjøre ellers, haha. Men uansett, i morgen er det på'n igjen med skole og trening, så nå er det bare å se frem til helgen. For hver dag som går, er det en dag mindre til sommerferien. Can't wait!

 • Remember me?  Hei søte lesere! Jeg lever fortsatt, jeg har bare ikke hatt tid til å blogge. De siste dagene har vi hatt utrolig mye greier på skolen, så jeg har rett og slett sittet og lest i bøker dagen lang. Det kommer til å dra seg på etterhvert med tentamener, eksamener og prøver, så jeg er litt usikker på hvordan bloggingen blir utover mot sommerferien. Men, jeg skal prøve å gjøre så godt jeg kan.

  Etterpå skal jeg til bort til Sanna og sove over, så det skal bli koselig. Nå har jeg tenkt til å gå ut å prøve å ta noen bilder, tror jeg nettopp misset solen også, jaja. Har planer om å legge ut et innlegg til i dag, så stay tuned!

 • Fortell meg hva du ser  Har ikke tatt bilder på en stund, så jeg får legge ut noen gamle redigerte. Har faktisk veldig mange øyebilder på lager, men blir jo ikke så interessant å se øyet mitt i hver tredje innlegg akkurat. Noen som klarere å se hva som gjenspeiles i øyet mitt?

 • Natta  Har vært utrolig sliten i hele dag, tror jeg så og si har ligget på sofaen siden jeg kom hjem fra skolen. Så nå er det på tide og ta kvelden for min del i hvertfall, så sees vi igjen i morgen! Natta ♥


  //Arkivbilde

 • Ska'ru værra med i bakken  Heisann! I går var jeg ikke på dataen, så da ble det rett og slett ingen blogging. Vi kom i hvertfall frem til Lillehammer rundt klokka seks, og spiste middag hos en venn av familien. Etter en stund der dro vi til hytta der vi skulle sove.

  Tilbake til i dag. I dag stod vi opp tidlig for å gjøre oss klar til å stå i bakken. Jeg tror vi stod i rundt 5 timer? Uansett så var været kjempefint. I slutten begynte det å blåse så mye at gondolene ble stoppet. Vinden tok med seg løssnøen og slang det i alle retninger. Ikke så deilig å få små isbiter i ansiktet og nesten bli dratt bakover, men morsomt var det fordet! Men nå skal jeg hoppe i dusjen, ciao!

 • charlottetes

  Hei! Jeg heter Charlotte og er en jente på 15 år. På bloggen kommer jeg til å blogge om alt mulig som faller meg inn. Håper du liker den!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits