♥ charlottetes -

Før - etter redigering

Her om dagen fant jeg frem et gammelt minnekort jeg fant i et gammelt kamera, og der lå det noen skikkelig gamle bilder jeg helt hadde glemt. Har faktisk redigert dette bildet før, men bestemte meg for å redigere det igjen. Hva synes dere om bildet? • Dagens innlegg  I dag har det ikke skjedd noe spesielt egentlig, så de eneste planene jeg har nå er å dra på trening. Den begynner klokken halv syv så egentlig har jeg veldig dårlig tid. Er nødt til å ta en tur innom butikken før vi drar så nå må jeg neste løpe, hade!


  Et bilde jeg tok fra bilen på vei til Lillehammer.

 • 5 reasons to smile
  ♥ Jeg er hjemme ♥ Vi klarte oss kjempebra på cupen ♥ Blogglysten min har kommet tilbake ♥ Snøen er borte ♥ Snart sommerferie ♥

 • Pakkepakkepakke  I morgen drar jeg på cup og blir borte hele helgen. Derfor kommer jeg ikke til å blogge de neste dagene. Men nå har jeg tenkt til å begynne å pakke, må jo tross alt bli ferdig å pakke i dag. Må seriøst kjappe meg, typisk meg, tar alt i siste liten. Sees om tre dager! 


  //arkivbilde

 • Sometimes the heart sees
  //repost

 • Pancakes for dinner  Det har egentlig ikke skjedd noe spesielt de to siste dagene, bortsett fra i går så disket jeg opp med pannekaker til middag. Veldig enkelt å lage og såå gode. Prøvde å ha cottage cheese og blåbærsyltetøy på pannekaken, og det var faktisk ganske godt! Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt utenom det vanlige, trene, sitte her og lage salat. Sånn går da dagene. Til helgen skal jeg faktisk på cup, så da blir det nok litt fravær dessverre. Men vi sees ihvertfall i morgen, nå har jeg tenkt til å gjøre litt skolegreier. Er såå mye for tiden..

 • Fineste søstra  Tenkte jeg kunne dele et bilde til dere som jeg tok av søstra mi i går! Så det blir litt variasjon fra bilder av meg, meg og meg. Bildet er tatt foran et stort vindu på hytta, ganske smart om du ønsker lys eller hvit bakgrunn. Hva synes du om bildet? ♥
 • B&W  Heisann dere! ♥ I dag sto jeg opp av meg selv etter at jeg hadde ligget våken en stund. Jeg lå og ventet på at vekkeklokken skulle ringe. Til slutt tok jeg opp telefonen for å se om jeg hadd glemt å slå på vekkeklokke, og da var den tom for strøm. Da sto jeg opp og forventet at klokken sikkert var ett eller noe, men så var den bare kvart over 10! Da ble jeg egentlig i veldig godt humør av en eller annen grunn. Deilig start på morgningen ihvertfall. Nå sitter jeg og venninna på hytta. Kameraet er tom for strøm og det er såå fint vær, kjipt. Jaja. sånn kan det gå.

 • Throwback  ♥ Sommer 2012, smoothien på bildet var utrolig god, må lage den igjen.


  Gran Canaria 2012, gleder meg til jeg skal tilbake til slutten av juli!


  Juleball 2012, meg i lilla som går under armene.


  Cupcakes, da jeg lagde disse herlighetene, åh nam!!


  ♥ Hafjell med Marie, kjempekoselig!

 • Fun facts #3  Beklager for i går, trodde jeg klarte å poste dette innlegget men tydeligvis ikke. Men da får dere det nå! 


  Jeg har kjempelite soverom. Soverommet på hytten min er minst dobbelt så stort. Det eneste jeg har på rommet mitt her hjemme er sengen min og en liten pult. Bildet over er tatt på rommet på hytten, hadde ikke hatt sjangs til å ta et slikt på rommet mitt her hjemme.

  Jeg er kjempekresen på klær. Når jeg er ute med venninner kjøper jeg som oftest bare mat. Har jeg kjøpt et plagg har jeg virkelig hatt en god dag. For det er ganske sjeldent. Kanskje derfor jeg har så lite klær?

  Jeg har hatt mobilen min i snart 3 år. Jeg har experia mini pro med tastatur, og den knuser aldri. Den kan ikke kobles på nett, og jeg bruker den utrolig sjeldent. De eneste gangene jeg bruker den er når jeg skal ringe, sende melding eller bruke ringeklokken. Jeg har den så og si aldri med meg, f.eks nå aner jeg ikke hvor den er.

   ♥
  Jeg har hatt tannregulering i 2 år, tror jeg? Jeg tok den av i januar. Det visste du ikke vel? Det er ikke rart, hele den perioden unngikk jeg å smile med tennene, flere folk jeg var rundt hadde ikke fått med seg at jeg hadde hatt regulering en gang.


  Hva synes dere om slike innlegg? ♥

 • Femtende april  Ny uke nye muligheter. Nå har vekkeklokken på mobilen min bestemt seg for å streike, så det skal bli spennende å se hvordan jeg skal komme meg opp de neste dagene. Ikke har vi fått lekseplan på skolen heller, så har ikke gjort noe der. Ellers har jeg ikke stort mer å skrive, har ikke gjort noe som helst fornuftig i dag.  Så da sees vi vel i morgen?


  //arkivbilde

 • Oppsummering  På torsdag blogget jeg ikke fordi jeg forberedte meg til mattetentamen. På fredag hadde jeg jo mattetentamen, og den gikk..ikke bra. Etter skolen dro jeg hjem og fiksa meg til bursdag, så da var jeg borte hele kvelden. I går gjorde jeg egentlig ingenting, bortsett fra å se på film. I dag dermed, har jeg vært på besøk hos besteforeldrene mine og spist typ to kilo med kjøttkaker og vafler og kaker. Nå har jeg nettopp ryddet i skapet mitt og fått vekk en del gamle klær. Hva har dere gjort i helgen?

 • Fruktsalat  Den siste uken har jeg vært veldig flink til å passe på hva jeg har spist. Har ikke engang sett på et eneste sukkertøy i hverdagen. I det siste har det gått mye på frukt, bær og vaniljekesam, det er jo såå godt! Frukt smaker jo faktisk mye bedre når det er oppskjært. I dag kan dere se frokosten min på bildet under, jordbær, mango, banan og druer med vaniljekesam, yummi. ♥

 • Food inspo
  //Bilder fra marenviks ♥

 • Ocean blue bracelet  I det siste har det blitt veeldig mye bilder av meg, så jeg forstår hvis dere begynner å bli lei ansiktet mitt. Dere må bare si ifra hvis det er spesielle bilder dere vil se mere av her på bloggen! Tenkte jeg bare kunne ta noen random bilder slik at det blir litt variasjon. Flink som jeg er har jeg nettopp funnet ut at hvis jeg tar bilde foran et vindu blir bakgrunnen hvit. Men det visste du helt sikkert. Det jeg har tatt bilde av her var bare et armbånd jeg fant i farten. Hva synes du om bildene? • Wearing my new shirt  I dag hadde vi tentamensforberedelser i engelsk så vi begynte på skolen halv 12, deilig. Uansett hvor sent eller tidlig vi begynner på skolen får jeg alltid dårlig tid. Ender alltid at jeg drar hjemme fra 5 minutter før skolen begynner, men jeg rekker det hver gang! Har vel litt å si at vi har så trege lærere også, da. Uansett i dag har jeg på den nye skjorten min, så nå ser dere den enda bedre. Såå fin. Ellers er jeg nødt til å lese til tentamen i morgen, så kommer nok til å gjøre det i hele kveld. morsomt. Hva skal dere i dag?

 • Denimskjorte  Jeg overlevde turen i går, dere. Min snille søster ville ikke at jeg skulle gå meg bort så hun tilbydde seg å kjøre meg, hihi. Uansett, det jeg da kjøpte i går var denne denimskjorten! Helt klart den nye favoritten blant skjortene mine. Okei da, jeg har bare èn skjorte. Men ser vi bort i fra det så eelsker jeg den. Veldig enkel og fin. Blir vel bedre bilder der jeg bruker den i et antrekk en gang. Hva synes dere? • Legger ut på tur  Hei dere! ♥ I dag har jeg vært og shoppet faktisk! Stort for meg å gå fra å handle fra 0 kr til 300 kr, så jeg kjøpte meg noe og er veldig fornøyd. Dere får se hva jeg kjøpte i morgen, tror jeg. Nå legger jeg ut på tur til en venninne, har aldri gått dit før, så dette skal bli spennende.Spesielt med min retningssans. Hører dere ikke fra meg de neste dagene har jeg nok gått meg bort og blitt kidnappet eller noe, men satser på at det ikke skjer. Så sees vi forhåpentligvis i morgen.

 • 4 pics  Nå er vi ferdig med bokmål og nynorsk tentamen, den værste i vente er mattetentamen til torsdag. Merkelig at det går ann å bli så glad etter en tentamen. Følelsen av å ha èn mindre tentamen igjen, hvis dere skjønner. Ellers er det vel bare å begynne å telle ned til sommerferien snart. Kveldene blir lysere og snøen forsvinner sakte men sikkert. Helgens planer er litt usikre enda, så vi får se hva som skjer. Har et lite håp om å kunne klare å øve til mattetentamen, hadde jeg bare klart det. 0 motivasjon. Vi sees senere i hvertfall! Forresten så har en venninne av meg redigert dette bildet av meg! Hvilken redigering var finest?

 • Solskinnsdag  Heisann dere! I dag sluttet vi klokka 11 fordi vi hadde tentamensforberedelser, deiliig. Vi skal begynne med tentamener i morgen, så tror det blir litt hektiske tider fremover. I dag har det vært sol i hele dag, skikkelig deilig å kunne gå ute å ta bilder uten å fryse i hjel. • Hjemme igjen  Nå er jeg hjemme igjen. Kom hjem fra Hafjell i går, men dro rett på hytta og sov over der. Det føles egentlig ut som om det er søndag i dag, jeg går fortsatt rundt og daffer i pysjbuksa. Men må nesten gå og skifte snart, skal en liten tur til besteforeldra. Heldigvis er været like fint her nede som der var der oppe! Solen skinner som bare det og det er over 20 varmegrader. Blir så mye i bedre humør når det er fint vær. Får liksom en liten sommerfølelse. Men nå må jeg nesten løpe her, hade! ♥

 • charlottetes

  Hei! Jeg heter Charlotte og er en jente på 15 år. På bloggen kommer jeg til å blogge om alt mulig som faller meg inn. Håper du liker den!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits