♥ charlottetes -

Freedom • Pancakes  I dag stekte jeg pannekaker til middag, er såå lenge siden sist og pannekaker er jo såå godt. Bare tok noen bilder av pannekakene og forventet ikke noe spesielt, men bildene ble jo skikkelig bra! Kjempefornøyd med objektivet og kan ikke vente til kameraet mitt kommer på døren. Det som er litt dumt er at bildene blir så livløse på blogg i forhold til photoshop, noen som vet hvorfor? • Kveldens prosjekt  I kunst og håndtverk på skolen har vi et redesign prosjekt, der vi skal finne noe gammelt og lage noe nytt ut av det. Ettersom jeg ikke har noe annet å gjøre i kveld, tenkte jeg at jeg skulle fortsette litt på det. Kommer til å ta laang tid, så jo mer jeg får gjort jo bedre. Jeg kommer helt sikkert til å vise dere det jeg lager når jeg er ferdig. Er ikke så veldig vanskelig å se hva det er for noe på bildet heller. Hva tror du jeg lager?

 • To bilder  Nå kom jeg for en stund siden fra kjøpesenteret, og jeg kjøpte meg faktisk noe! Kan vise dere senere, er nødt til å løpe. Skal en tur til besteforeldra og sy litt, og de andre sitter allerede i bilen og venter på meg. Hade!!

  Søte Aurora venter på at jeg skal lukke opp døren.


 • Nye bebisen

  Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra lefdal. Skulle kjøpe kamera og objektiv, men kameraet jeg skulle ha har gått ut av produksjon(??). Derfor endte jeg opp med bare objektivet, ganske flaks når de bare hadde èn igjen på lager. Er veldig fornøyd hittil, synes bildene blir mye finere med dette. Helt klart et nytt standarobjektiv. :-) Legger til noen nesten ikke redigerte bilder som jeg tok i farten.
  Hva synes dere? ♥

 • Hyttekos  I går kom jeg som sakt til hytta, og da spiste vi grillmat og koset oss. Bildene er forresten fra i går. Flink den som leser hele denne teksten!

  I dag lå jeg og sov så godt når jeg brått ble vekket og fikk høre at jeg hadde besøk. Da måtte jeg jo hive meg opp av sengen og fikse meg så fort som mulig, og der nede sto jo søte Pernille ♥ Hun hadde visst ringt meg førti ganger, men jaja, jeg sov. Så etter det dro vi på stranden med tantebarnet hennes og så kom Hannah etterhvert. Hadde også en "shoot" på stranda, men tror nok ikke at noen av bildene kommer ut her. Etterhvert dro de hjem, også etter det dro jeg hjem. Nå sitter jeg her da, stressa og drikker smoothie fordi jeg må øve til spansk og dusje. Hade!!


  Fine søstra mi ♥

 • Et lite pip  Kort oppsummering siden jeg har vært borte de siste dagene, jeg har hatt eksamener, vært i bursdag, vært på overnatting og sitter nå på hytta. Nettet er helt utrolig dårlig akkurat nå, så får blogge bedre i morgen. Vi sees da! ♥

 • Golden rose

  Veldig lenge siden jeg har lagt ut noen "negldesign" bilder merker jeg. Har jo en egen kategori til negler, så er jo litt stusselig om det aldri kommer noe nytt der. Uansett, i dag har jeg bare laget noe enkle greier. Måtte lage blomsterbladene ved å dyppe en blyant ned i hvit neglelakk og feste diamanten med neglelakk, funket faktisk overraskende bra, men om det ble fint er vel en annen sak, hehhe. Så, hva synes dere? • Ut i min hage • Selfie  Ettersom det har regnet i dag har jeg ikke tatt noen bilder, så derfor legger jeg ut et bilde jeg tok her om dagen når vi hadde sol. Bildet ble veldig overeksponert ettersom jeg satt i solen, så derfor så det litt bedre i sort og hvitt. Hva synes dere?

 • Nok en sommerdag  I dag har det også vært kjempefint vær. Dessverre er det meldt regn i morgen, og det ser ut som om den korte sommerperioden er over for denne gang. Krysser fingrene for at yr.no tar feil, og at det fortsatt blir fint vær. I dag har jeg faktisk bare vært en liten tur i Sverige og handlet mat, ellers har jeg bare gått rundt og daffet og prøvd å få litt farge. Trenger virkelig all farge jeg kan få, haha.  Ellers har jeg fri frem til onsdag, deiliig.

 • Sånn det skal være  Typisk min flaks at jeg hadde glemt kameraladeren på hytta, så jeg hadde ikke noe kamera i går. Hadde ihvertfall en kjempebra dag, var utrolig fint vær, nesten litt for varmt å gå i bunad kjente jeg. Gikk i tog i byen og så russetoget med jentene, kjempehyggelig. Etter det var jeg i bursdag og var borte heele kvelden. Dessverre har jeg ikke noen bilder, veldig dumt. :-(  Og til i dag, det har vært utrolig fint vær i dag. Skikkelig sommer stemning. I dag tidlig var det 31 grader i skyggen, heerlig. Bildet over ble tatt klokken syv på kvelden. Har gått rundt sminkeløs i topp og shorts i hele dag. Mesterkokken har også disket opp med pølser og pinnebrød. Hadde ikke så mye å velge mellom, dessverre. haha.  Nå sitter jeg forresten på hytta og ser Eurovision Song Contest. Mange bra bidrag i år! 

 • Dagen før dagen  Jeg har lenge tenkt på og kjøpe meg kamera, og i stad gjorde jeg noe med det. Jeg dro til butikken og lette etter kameraet . Etter en stund var jeg nødt til å spørre en som arbeidet der om de hadde kameraet. Det hadde de ikke. De hadde heller ikke objektivet jeg har lyst på. Da gikk planen om å kjøpe kamera før 17.mai rett i dass. Så etter det måtte jeg en tur til bestemor for å hilse på tante og kjæresten som har kommet langt i fra. Skal nemlig feire bursdagen hennes i morgen. Uten om det, har jeg laget smoothie av appelsinjuice, mango, banan, jordbær og vaniljeyoghurt. nam ♥

 • Da ble vi trukket opp  I går rakk jeg rett og slett ikke å blogge, og jeg beklager for det.
  Uansett, i dag fikk vi vite hva vi kom opp i, i skriftlig eksamen. Jeg håpet på engelsk, og absolutt ikke norsk. Hva tror du jeg kom opp i? Jo, norsk. Jeg har ikke noe i mot norsk, men så kommer den delen med nynorsk. Jaja, får vel bare gjøre det beste ut av det. Vi har forresten fri i morgen, så derfor jeg blogger så sent som jeg gjør. Kom hjem for en liten stund siden. Hva kom du opp i, om du har eksamen?

 • A little taste of summer  I går var jeg ute i bare shorts og teskjorte fordi det var så fint vær. Okei da, egentlig bare for bildenes skyld, men det var ikke kaldt. Snart får vi vite hva vi kommer opp i til eksamen. Eksamen? Har enda ikke gått opp for meg at vi faktisk har eksamen.  Tiden går alt for fort, husker fortsatt første skoledag som om det var i går. Jaja, sånn kan det gå. Hva synes dere forresten om den nye vesken min? he-he.

 • Trenger jeg å si mer  ...katter...


 • Collage
  Bilder hentet fra liiseeal.blogg.no

 • Tiende i femte  Kort oppsumert har jeg idag spilt kamp og sett på idol. Akkurat nå sitter jeg og ser på Eclipse, men den så jeg jo i går så jeg gidder ikke se den ferdig. Skal jo tross alt tidlig opp i morgen og spille kamp, ufff. Blir bedre blogging snart, I promise. nattinatt


  //Arkivbilde

 • Tidlig kveld  I dag har jeg ikke sovet noe som helst, så er engentlig ganske sliten. Har også hatt den første fredrikstadcup kampen i dag. I og med at vi ikke hadde noen innbyttere og møtte et mye bedre lag, synes jeg ikke vi gjorde det så dårlig. Vi har fri i morgen, så da får jeg vel ta igjen søvnen for to dager, hehe. Neida, men nå tror jeg jeg stikker til køys, natta! ♥


  //arkivbilde

 • Close-up onsdag  Hei dere! ♥ I går satt jeg med lekser hele dagen, er så mye stress med skolen for tiden. Uansett, etterpå skal jeg på Twilight maraton med jentene, blir nok kjempekoselig. I tillegg har jo en av jentene bursdag. Nå må jeg nesten stikke og fikse meg, så sees vi nok i morgen! hadehadehade

 • Grapefrukt
  ...Første og siste gang.

 • Spørsmål til dere  Merker jeg har veldig kreative overskrifter nå, uff. Uansett, i dag har jeg kommet hjem fra hytten og i morgen er det skole. Tok en del bilder men 99 prosent er helt ubrukelige. Vurderer å kjøpe meg et nytt kamera, men er ikke helt sikker på hvilket kamera jeg skal kjøpe. For tiden har jeg brukt min søsters gamle speilrefleks hun kjøpte til konfirmasjonen sin, så er vel på tide at jeg får meg et selv. Hadde satt veldig stor pris på om dere ville anbefalt meg noen bra kameraer. Hva slags kamera bruker du?

 • Smoothie  I stad lagde jeg en skikkelig god smoothie, så jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere. Jeg måler ikke opp hvor mye jeg bruker av flytende, så det er bare å prøve seg frem. Liker du smoothien tynn tar du i mye drikke, liker du den tykk tar du i lite. Jeg pleier å ta i lite. :-)

 • Black and white  Denne helgen skal jeg bare drive med lekser, har en stor spanskfremføring til mandag, og jeg er ikke halvveis en gang. Kommer til å gå såå dårlig. Unødvendig å begynne uken med prøver, begynner den faktisk med tre prøver, åhh, sommerferie hvor er du..

 • Roadtrip  Egentlig har dette innlegget ingenting med overskriften å gjøre, jeg bare syntes den passet så fint til bildene. I dag har det faktisk vært veldig fint vær, solen har skint så og si hele tiden. Det er fortsatt lyst ute, så nå har jeg på følelsen at sommeren snart kommer. Blir jo i så mye bedre humør når det er lysere ute. Bildene blir jo så mye finere også. :-)  Den bilen på bildet under her var egentlig en skikkelig fin gammel bil. Rakk ikke ta bilde når den kjørte forbi, så fikk bare med bakdelen. Ganske stilig når jeg så skiltet også, med tanke på at jeg ble født i 1997. Born in 1997 liksom skjønner du eller hæ???

 • New plain sweater  I går var jeg faktisk en tur alene ute for å kjøpe meg nye klær. Kjøpte meg to gensere blant annet den jeg har på under på bildet. Veldig enkel og grei genser, kostet faktisk bare 50kr(!!). Utenom det var jeg en tur på hytten i stad og spiste grillmat og tok noen bilder. Kanskje det kommer noen til etterhvert, vi får se om jeg finner noen flere brukbare bilder.

 • charlottetes

  Hei! Jeg heter Charlotte og er en jente på 15 år. På bloggen kommer jeg til å blogge om alt mulig som faller meg inn. Håper du liker den!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits