♥ charlottetes -

Mye har skjedd på en ukeHei dere, lenge siden sist! Tenkte jeg skulle oppsummere hva som har skjedd, forbered dere på et laaangt innlegg!


Den siste uken som har gått har det skjedd mye. På tirsdag var vi med klassen og spilte paintball. Var kjempegøy helt til jeg ble truffet et par ganger. Fikk det blåmerket på låret, auu. Skikkelig adrenalinrush var det! I tillegg var jeg i bursdag på tirsdag og onsdag, til mine fine venninner Pernille (i midten), og Ingvild. Det var kjempekoselig, vi blandt annet spilte kort, spiste good mat og badet i havet, det var iiiskaldt!! Men jeg kom meg til slutt under, selvom nesten alle de andre hadde gått fra meg. heheI løpet av denne perioden har jeg selv hatt bursdag! Ble 16 og fikk endelig en ny mobil, nemlig iPhone 5. wihuuu. Trengte virkelig å bytte ut den 4 år gamle experiaen jeg hadde. Hadde ikke internett en gang, uff. Brukte den bare til å sende meldinger og ringe, som var så og si aldri. Jeg har ikke feiret bursdagen min enda, men det gjør jeg nok forhåpentligvis snart. I tillegg har jeg fått instagram, charlottetes heter jeg, følg meg da! ♥I går var det også avslutning på ungdomskolen. Det var en kjempefin og minnerik kveld, en av de fineste jeg har vært på. Mange fine innslag, og masse fine bilder. Var altså den siste gangen alle sammen på trinnet var sammen. For neste gang er det jo videregående med ny skole, nye medelever og nye lærere. Ble mange tårevåte øyne og masse klemmer. Kjempekoselig men også veldig trist. Hva har du gjort de siste dagene?

 • Red lips
  -Hva synes du?

 • Photowalk  For å være helt ærlig har jeg vært en utrolig dårlig blogger de siste dagene. Saken er nemlig at jeg faktisk ikke kom opp til muntlig eksamen. Utrolig nok kom jeg selfølgelig opp i spansk, men ettersom læreren er sykemeldt slapp vi hele greia.

  Her om dagen var jeg hos Martine, og da tok vi en liten "fototur". Tenkte bare jeg skulle vise noen av bildene. Gjerne si hva du synes! • Dagen før dommedag  I morgen får vi vite hva vi kommer opp i til muntlig eksamen. Har ingen tanker om hva jeg vil komme opp i, så vet egentlig ikke hva jeg skal tenke. Det som er deilig da, er at om en uke er jeg FRIII. Gleder meg til denne uken er over, ååh ikke noe mer ungdomskole. Er usikker på om jeg kommer til å blogge de neste dagene, så jeg håper dere forstår om jeg ikke gjør det. Har du hatt muntlig eksamen?


  //Arkivbilde

 • Summer feeling  Den helgen her har jeg hatt skikkelig sommerfølelse. Været har vært kjempefint, jeg har vært med venner, vært på hytta og solet meg, og spist grillmat. Hadde jeg hatt bikini der hadde jeg helt klart tatt turen ned til stranden. Til fredag er jeg ferdig med alt av eksamener og til søndag har jeg bursdag, kommer til å bli såå bra. Sommerferie kom til meeeg.

 • Close-up fredag  I dag har vi bare spilt kort på skolen, hvorfor skal vi være på skolen egentlig? Neste uke kommer vi opp i muntlig, og det er jo typisk min flaks å komme opp i spansk. Krysser fingrer og tær for at det ikke skjer. Nå har jeg ikke gjort noe som helst i hele dag, så nå tenkte jeg å sykle en tur til en venn ettersom jeg er aalt for lite ute i følge pappa. Enten er jeg for mye ute og for lite sammen med han, eller så er jeg for mye hjemme og for lite sammen med venner, jeg kan jo aldri vinne? Uansett, hva synes dere om bildet? ♥

 • Nyheten

  Nyheten jeg snakket om i går, er da at jeg har kjøpt meg nytt kamera! ♥ Det jeg egentlig skulle ha hadde gått ut av produksjon, så derfor måtte jeg finne et annet. Da endte valget på Canon EOS 60D. Det var en del dyrere enn det jeg hadde tenkt til å kjøpe, så det svei litt i lommeboken. Jeg har egentlig hatt kameraet i noen dager, men siden jeg ikke hadde med riktig minnekort har jeg ikke fått vist det til dere før nå.

  Jeg bestilte kameraet mitt på nett, så når kameraet kom til butikken løp jeg så og si ned for å hente det. Fikk jo helt sjokk når pakken ble lagt på disken, den var jo utrolig stor? Begynte nesten å lure på om jeg hadde fått feil pakke. Så der måtte jeg gå hjem, med en pakke som nesten er større enn halve meg. I tillegg var den jo utrolig tung. Bare se på bildet hvor stor pakken var i forhold til innholdet. 

 • Teltturen  De to siste dagene har jeg rett og slett ikke vært på pcen i det hele tatt, så derfor har jeg ikke fått blogget.

  I helgen var jeg som sakt på telttur sammen med jentene i klassen. Vi sov i telt i hagen til Hannah, og det var skikkelig koselig. Vi gjorde litt av hvert, og tok masse bilder. Når det var tid for å legge oss fikk jeg og Pia rett og slett ikke sovnet, så vi var oppe helt til de andre sto opp igjen. Når vi da skulle ta turen hjemover var jeg nesten helt død, og lå på sofaen på søndag fra klokka tolv til klokka syv. Har forresten en nyhet å fortelle dere i morgen, tror jeg. Dere får vente å se! :-) På bildene er forresten Caroline, Pia og lillebroren til Hannah.

 • Ut i min andre hage  Nå sitter jeg imidlertid godt plantet i sofaen på hytta. Etterpå skal jentene i klassen telte i en hage, så det kan bli veldig spennende. Skal ta med kameraet, så blir forhåpentligvis tatt noen bilder. Nå har jeg tenkt meg en tur ut, før solen forsvinner helt. Så da sees vi vel igjen i morgen?

 • charlottetes

  Hei! Jeg heter Charlotte og er en jente på 15 år. På bloggen kommer jeg til å blogge om alt mulig som faller meg inn. Håper du liker den!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits