♥ charlottetes -

Flower powerSå igjennom bildene jeg tok når jeg var på hytta, da fant jeg noen fine. Dette bildet er uredigert, og tatt av meg. Var nesten helt inne på humla med linsa når jeg tok det, skjønner ikke at jeg turte. Det var jo tilogmed flere humler og bier som surra rundt på blomstene ved siden av. Det ble jo litt bra da, hva syns dere? 

 • Ikkje braa..  Bloggingen min de siste dagene har ikke vært spesielt bra. Mest fordi jeg har vært på hytta og har pakket og sånt. Skal nemlig dra til Gran Canaria til onsdag! Skal få til et eller to innlegg i morgen også. Skal prøve å få blogget der nede, men vet ikke helt hvordan det er med nett i leilighetene der nede. Gleder meg veldig ihvertfall!

  Ettersom jeg har ny data, har det ikke noen redigeringsprogram. Den har ikke engang picaza.. Så da har jeg mekka et bilde til dere fra picmonkey.com, den nye siden til picnik. Går jo ikke å fjerne rammene heller,så blir litt rart det her. Bedre enn ingenting vel?

   

 • Dagen i dag + innkjøp  I dag har jeg nesten ikke gjort noen ting. Familien tok en tur til Fredrikstad hvor vi kjøpte softis og gikk på brygga. Litt senere hentet vi besteforeldrene mine som kom fra Nordland og var hos de en stund. Skulle ha tatt bilder, men fant ikke kameraladeren før vi skulle dra. Så da tok jeg nødløsningen min som var digitalt kameraet mitt, men selfølgelig hadde ikke det strøm heller.

  Tilbake til innkjøpene. Er ikke noe annet enn dataen og småting. Hadde egentlig sett en data til rundt tre og et halvt tusen, men endte opp med en ca. dobbelt så dyr. Elkjøp tjener på å ha kjekke selgere!


  Toshiba pc fra Elkjøp.


  Tangle teezer fra enklere liv // Gosh pudderkost fra vita.

 • Back on track  Beklager den brå bloggpausen, hadde nemlig ikke pc. Dere skal få innkjøp og slikt senere, for jeg har nemlig kjøpt litt annet også som jeg kan vise dere.

  Var veldig koslig på hyttetur, men dessverre for kaldt til å bade. Vi spiste jordbær og sjokolade, og masse annet godt. Tviler på at jeg noen gang kommer til å få bildene, haha. Skal prøve å få til bilder så dere vet sånn ca. hva vi gjorde. Mens vi var oppe på rommet alene midt på nattaen, opplevde vi noe merkelig. Vil dere at jeg skal fortelle om hendelsen?

 • Da stikker jeg på hyttetur  Nå stikker jeg på hyttetur til fredag, så da kommer det nok ikke til å bli noe blogging dessverre. Kommer helt sikkert til å bli tatt masse bilder, så det er bare å komme tilbake hit om noen dager. Skal til hytta til venninna mi, så det skal nok bli kos. Har ikke noen nye bilder så dette får bli et kjedelig info innlegg. Kos dere videre!

 • Blueberries  Kan hende jeg kommer med slike innlegg en gang i blandt, med bilder jeg selv har tatt. Dere må gjerne kommentere og skrive hva dere dere syns om bildene.

 • Fint vær i helgen!  ...Eller ikke. Har ikke ord for hvor irritert jeg blir over været her. Er jo ingenting å gjøre heller, i tillegg skal det jo lyne også. Da blir det vel god gammeldags hyttetur med stearinlys og slikt

 • Sommer smoothie  Lagde nettopp en deilig smoothie jeg ikke har prøvd ut før, og den var faktisk veldig god! Smakte mango for første gang, og den var overraskende sur. Kanskje den ikke var helt moden, jeg vet ikke. Smoothien var veldig god og litt syrlig, det er bare å prøve den ut. Ser det ikke godt ut?

  Ingredienser:
  En boks ananas + juicen
  En hel mango
  En kopp jordbær, jeg tok det på feelingen
  En halv banan 

  Fremgangsmåte:
  Bare putt alt i blenderen og start.  • Snow White and the Huntsman  Jeg så denne filmen på kino for noen dager siden, og da tenkte jeg at jeg kunne komme med en liten filmanbefaling til dere.

  Filmen bygger på det samme som den orginale tegnefilmen, men har en tvist. I filmen finner du Kristen Stewart, Charlize Theron og Chris Hemsworth i hovedrollene. Kristen spiller Snow White som er en prinsesse, Charlize den onde dronningen og Chris spiller the Huntsman. Chris har fått oppgaven i å finne Snow White som har flyktet inn i den mørke skogen og bringe henne til dronningen. Når Chris finner henne finner han ut at han har blitt lurt, og ender opp til å bli den som beskytter prinsessen.

  I filmen er det en del krig, det gode mot det onde. De har også fått med speilet på veggen, dverger, eplet og flere kjennetegn i filmen. I tillegg er det også med troll og alver. 

  Jeg syns filmen var ganske bra, men det er ikke en av de beste jeg har sett. Den ligger nok på topp 5 av alle filmene jeg har sett. Det var litt for mye krig etter min smak, så terningkastet blir nok en solid 5'er. Filmen anbefales til dere som liker romantikk, action, drama og kanskje litt fantasy. Den var veldig bra laget. Har du sett den, hva syns du?

 • 05.07.2012  Endelig har sommerværet kommet! Hvertfall nå da, tror det er meldt regn snart... Idag har jeg nesten bare vært på stranda og solet meg. Ble litt bading også, men det er så kaaldt. Har blitt litt solbrent ettersom vi ikke fant solkremen, men jeg har faktisk fått litt skille. Man kunne kjenne sola steke, og det var ikke kaldt når det kom vind heller. Når jeg dro til stranda var det 29,9* i skyggen, deilig! Ellers så har jeg ikke gjort så mye, spist grillmat, vannmelon og vært i butikken en tur.
  Dere får kose dere masse videre i ferien! 

  Fj0rtis p0wahh in the sun

 • Fin dag  (Innlegget skulle egentlig bli postet for flere timer siden, men så fikk vi uventet besøk som dro for noen minutter siden)

  Endelig tittet solen frem bak skyene, det er sånn været i sommerferien skal være. Deilig og endelig kunne bruke shorts, grille og spise jordbær til dessert. Vi har forresten tatt turen ut til hytta, og skal være her de neste fire dagene. Har tatt med kameraet, så blir nok en del bilder. Det som er dumt er at internettet her er veldig dårlig, men jeg skal gjøre så godt jeg kan. Her får dere noen bilder fra i stad.

   
  Slike temperaturer liker vi!!

   

 • Gårsdagen  Beklager for null blogging i går, var faktisk ikke hjemme før sent på kvelden. I går var jeg faktisk sammen med  >Aurora< nesten hele dagen. Det ble ikke tatt noe særlig bilder, så har dessverre ikke noen bilder av oss fra i går. Tok bare noen bilder av meg før jeg dro av gårde for å møte henne. Var veldig koselig å se henne igjen! Mesterkokken Aurora viste sine ferdigheter i pannekake steking, vi fikset neglene våres, ryddet rommet hennes og sånn. Vi dro også på kino og så en film som jeg skal legge ut et innlegg om snart. Det kommer mest sannsynlig etterpå eller i morgen.

 • God morgen!  God morgen alle sammen! I dag sto jeg opp kvart over åtte for å ta meg en joggetur. Ettersom vi ikke har trening på håndballen har vi egentrening i ferien. Egentlig veldig deilig å ta en joggetur, møtte bare 2 personer på turen. Skulle egentlig poste innlegget rundt halv 11, men så sovnet katten min på fanget mitt så jeg fikk ikke lastet opp bildene før nå.

  Nå får dere et bilde av meg sånn som jeg ser ut i dag, for noen av header bildene er 3 år gamle. Skal fikse bilder snart, så jeg får en ordentlig header. Inntil videre kommer denne til og bli, så den er bare midlertidig. Blir vel tatt noen bilder på Gran Canaria tenker jeg meg, gleder meg!
   

  Her har dere et bilde av meg fra i dag, usminket.

 • Summer  Hvor blir du av? Sommerne blir bare værre og værre her i Sarpsborg. Gleder meg til Gran Canaria om en måned, skal bli godt. Jeg kunne gjerne ha bodd hvor som helst der disse bildene ble tatt for å si det sånn. Det er så utrolig kjedelig å endelig ha fri, så er det bare drittvær og ingenting å gjøre. Må nesten søke opp bilder for å få noe som helst sommerfølelse. Flere enn bare meg som har det slik?


  Bildene er hentet fra www.doyoudaretodreamm.tumblr.com.

 • Anbefaling av blogg  Tenkte jeg kunne slenge inn et innlegg av en blogg jeg liker veldig godt, og denne bloggen eies av en jente på 17 år fra Sandned som heter Maren Vik.  Denne jenta tar kjempegode bilder, og kvaliteten er utmerket. Bloggen består mest av bilder, og man kan få masse inspirasjon. Det er ikke mye tekst, men når hun først skriver fins det ikke skrivefeil. Anbefaler alle å ta en titt innom denne bloggen. Du kan finne bloggen HER.

 • charlottetes

  Hei! Jeg heter Charlotte og er en jente på 15 år. På bloggen kommer jeg til å blogge om alt mulig som faller meg inn. Håper du liker den!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits