♥ charlottetes -

Ut på turDe siste dagene har jeg bare drevet på med å planlegge neste uke. Vi skal gå Besseggen og rafte, så det skal nok bli bra. I tillegg skal vi sove ute i lavo, så det blir nok spennende. Føler at jeg nesten ikke har pakket noen ting, men jeg har jo pakket det som står på listen. Jaja, vi får vel bare vente å se om det er noe jeg har glemt. Skal ta med meg kameraet, så blir nok noen bilder fra turen. Kommer til å bli en morsom opplevelse, og jeg gleder meg faktisk litt! Vi skal være der i fire dager, så får ikke blogget på de dagene dessverre. I dag har jeg bare gått rundt og daffet i klærene jeg skal ha på meg på fjellturen. 

Dagens outfit, hva syns du?? xDD

 • Nye gensere  Var ute med en venninne i går, og da kjøpte jeg meg faktisk klær! Var også ute med mamma i dag for å kjøpe bukse, og ble faktisk litt nytt i dag også. Så på disse to dagene har jeg kjøpt fire gensere og en bukse, fornøyd jente her. Buksen var bare enkel og svart, så har ikke tatt bilde av den. Buksa var fra bikbok. Men skal på trening nå, seeya!


  Genserene er bikbok, vero moda, cubus og lindex. Litt usikker på hvor den siste blå er fra, tror den er fra lindex.

 • Skuulen  Nå har jeg jo begynt på skolen, og hadde den første ordentlige skoledagen med fag i dag. Vi har fått nye storklasser, og dette året var det min klasse som ble delt. Vi har også fått lekser.. Har begynt med treninger på håndballen nå, så nå har jeg en del å gjøre om dagen. Tror nok det kommer til å bli litt dårligere blogging fremover, men skal prøve å få til å blogge minst èn gang om dagen. Neste uke skal vi jo til Heidal og gå besseggen med teamet, så da kommer jeg ikke til å blogge på fire dager, pga. at det er klassetur og tror nok ikke det fins tilgang til pc der. Var ute og shoppa i dag også, kjøpte to gensere som jeg kan vise til dere i morgen. 

  Uansett, i dag tok vi forresten klassebilde! Er veldig spent på hvordan det kommer til å bli. Jeg ser alltid ut som en tulling på portrettbilder, så håååper at dette ble bedre. Bildet kommer jo tross alt i årboka, så håper jeg ser ihvertfall helt OK ut. Tok også klassebilde, tror nok det ble litt finere. Hadde faktisk på meg nesten nøyaktig det samme som jeg hadde i fjor, bare at buksa toppen og skoene er nye. Selvom de var nye var det akkuratt de samme fargene som jeg hadde i fjor. Stilen min har ikke forandret seg for å si det sånn. Bildet fant jeg på den gamle bloggen min, så det er derfor det er liten størrelse. Fy som jeg så ut i 2010!

 • Andre bilder fra Gran Canaria  Tenkte jeg ikke skulle skrive så mye i dette innlegget, så det blir for det meste bilder.

  PÅ STRANDEN

  Kjørte stil på stranden og forsvant brått når pappa kom med tingene.


  "Hvis du først skal ta bilde av meg pappa, så kan du ihvertfall ta det fra en OK vinkel"

  PÅ RESTURANTE   PÅ FLYET

  Se så fint det var utenfor flyvinduet! Har ikke lagt merke til det før, så måtte nesten bare ta bilde av det.

 • Posens innhold  Var egentlig ikke store greier jeg fikk kjøpt meg, men er ganske fornøyd med alt jeg endte opp med til slutt..
   

  Negl klistremerker - 7 kr, løsvipper - 7 kr, kjole - 105 kr,  lommebok - 77 kr  Har ikke fått prøvd ut løsvippene eller klistremerkene, noe jeg tror jeg skal gjøre ganske snart. Men jeg eeelsker lommeboken. Den er såå fin både utenpå og inni. Låsen var litt vrien i begynnelsen fordi jeg aldri hadde sett slik før. Elsker formen på den, dessverre var det kun den de hadde i den formen, ellers hadde jeg nok kjøpt flere! Definitivt min nye favoritt for å si det slik! loveit ♥ 

 • På en sandstrand  Liker egentlig ikke å ta med kameraet på stranden, ettersom det er så fullpakket hele tiden. Liksom hvem vil ikke ha et gratis speilreflekskamera? Men heldigvis har ingen stjelt det enda, da. Det som er litt dumt når man er på stranden, er at sanden er sinnsykt varm! Du brenner deg under beina når du skal ned til vannet, og det er ikke tull. Må jo løpe ned til vannet, og det ser jo kjempe bra ut. Men så er jo vannet veldig godt og halvveis varmt, at det ikke gjør noe alikevel. 

  Snickersen fikk jeg av mamma rett fra kjølebaggen, og etter de tre bildene jeg tok som tok ca.femten sekunder hadde sjokoladen smelta. Sier ganske mye om hvor varm sanden faktisk er.  
  Blitt litt brun da! 

 • Fra markedet  I går var vi på marked, og jeg kom faktisk hjem med noe! Jeg pleier sjeldent å kjøpe ting når jeg er ute, men det gjorde jeg faktisk nå. Endte opp med fire forskjellige ting. Noe stort og noe smått. Vil du vite hva som er i posen?


 • At the beach

  Tenk at jeg var helt ute ved de bøylene du ser forann båtene uten å bli bløt på mer enn beina. Er ikke dårlig det altså! Er så deilig og varmt i vannet her at jeg kunne ligget der hele dagen. Er forresten jeg som ligger i den sitteflytemadrassen(?) der på bildet. Den fikk vi faktisk av noen norske turister på stranden her om dagen, fordi de skulle dra hjem fra ferien. Bildene er forresten uredigerte, har bare satt på navnet mitt. Ble veldig fornøyd med bildet under, spesielt at det glitret i havet mellom beina mine. Dette er ordentlig sommer!

 • Stjerne negler  Her kommer da resultatet av hvordan neglene mine ble i går. Ble ikke hvit på tuppen denne gangen ettersom jeg måtte ha gjort det selv når jeg skulle lakkere høyrehånden, og det ville ikke blitt så veldig fint. Det eneste du trenger for å lage neglene er neglelakk fjerner for å fjerne gammel neglelakk, fil for å file neglene i den formen du vil ha, blank neglelakk, lyserosa neglelakk og pynt til neglene. Hvis det er noen spørsmål er det bare å skrive det i kommentarfeltet. 


 • Mesterkokken har slått til igjen

  Etter mange vansklige omstendigheter klarte jeg til slutt å få laget meg selv middag. Er ikke lett å forstå når fremgangsmåten står på spansk?? I tillegg klarte jeg å miste sikkert halvparten av saus pulveret utenfor kjelen fordi kjelen var så liten. Men resultatet ble faktisk veldig godt! Var noe pasta parmesana greier tror jeg. Tok på litt ost her og der så det ble til slutt ganske godt. Snakker vi nye kitchen boss?..mm nei tror ikke det. Dere får forresten bilder av neglene mine etterpå.

 • Nail polish  Fikset neglene mine i går kveld siden jeg ikke hadde noe å gjøre. Ble ganske likt som forrige gang, men ikke helt likt. Ble noen få endringer. Prøvde også ut noe nytt, lagde nemlig en gif også! Syns det ble ganske kult. Var ikke bevisst at bildene skulle bli det, så derfor er det ikke de beste. Litt bra ble det vel? Er mamma sin hånd og neglelakken er fra depend. Dere får resultatet av hvordan neglene mine ble etterpå, nå skal jeg ned og trene litt i varmen! Syns dere jeg kan ha slike bilder en gang inne i mellom?

  Image and video hosting by TinyPic

 • Day 11  Vi hopper litt frem i tid vi, så slipper dere høre på det kjedelige jeg har gjort de forrige dagene. Har jo for det meste vært på stranden, spist og sovet. Ikke så mye interessant for å si det på den måten. Var i puerto rico og på marked, kjøpte ikke stort så viser det senere.

  I dag var vi faktisk ikke på stranden! Sjokk.. Vi gikk heller tur. Etterhvert bestemte vi oss for å dra på en kinaresturante. På veien dit tok jeg med kameraet, for jeg skulle jo selfølgelig ta bilder. Jeg fant et fint sted, og lot mamma ta bilder av meg. Etter det første bildet bestemte pappa seg for å tulle, og gikk bak palmen for å ødelegge bildene mine. Etter det tredje bildet kommer pappa frem bak palmen og sier "Jeg blør i huet", noe i den duren. Da hadde jo smartassen pappa klart å få hodet borte i en av piggene på palmen, så han begynte å blø, mye. Så da var den photoshooten over, og vi måtte dra tilbake til leiligheten. Heldigvis ble ett av bildene bra da, så creds til mamma!

  I såfall dro vi tilbake og spiste på en kinaresturante, og den anbefales veldig! Den er i Arguineguin på Gran Canaria. Du får masse god mat til en billig penge, i tillegg er servitørene veldig hyggelige. Vet ikke helt hva den heter da, men de har en kul figur i inngangspartiet og supersøte rosa servietter brettet veldig søtt. Anbefales! 


  Me2day


  Figuren


  Yummy

 • En eller annen dag  Nå husker jeg ikke helt hvilken dag det var, men det var ihvertfall for noen dager siden. Skjedde ikke så mye egentlig, bortsett fra at vi var på resturante.Bestilte spaghetti bolognese, men tror jeg fikk spaghetti carbonara?? Gikk ned uansett så var oki.


  Meg og bigsis


  Happy family

  Nå sitter jeg og ser på håndball, kom igjen Norge!! Gikk veldig bra til Sulland gikk ut, men de kan jo ikke være avhengig av henne for å få mål. De har jo vunnet EM og VM flere ganger, hvorfor skulle OL være noe annerledes? HEIA NORGE!!

 • Day 5  Kommer litt forsinkede innlegg utover nå, ettersom jeg ikke har fått blogget de siste dagene.

  Dette var da på mandag. Begynte dagen med å dra en tur på stranden for å bade og sole oss. Etter det gikk vi en tur til Amfi del mar, hvor vi tok bilder og spiste. Var en ganske lang tur så ble litt sliten i beina for å si det sånn. Pizza bunnene her er utrolig tynne i forhold til de i Norge. Fyllet datt jo av når jeg løftet den opp fordi bunnen var så tynn. Har bare ett bilde å dele til dere fra turen, for resten ble jo ikke akkurat så veldig bra. Meeeen, nå må jeg kjappe meg fordi vi bare har èn internettkabel her, og alle vil på nettet. Etterpå skal jeg og papi se på skrekkfilm, hade!

 • Day 4  Kjøpte en ting i går, dere skal få se det en eller annen dag snart.

  I dag begynte vi dagen med å dra på stranden. Det var veldig mange spanjoler der, nesten hele stranden var full. Spanjolene her er utrolig høylytte, er ikke mulig å få fred. Det er veeldig deilig i vannet her, hjemme i Norge bruker jeg utrolig lang tid på å komme ut i vannet, mens her går jeg nesten bare rett uti. 

  Etter stranden dro vi på en eller annen resturante og bestilte chinken sandwitch. Skal vel litt til for å skrive menyen feil? Det var ihvertfall kylling sandwitch. Trodde det var to brødskiver med fyll inni, det vi fikk så mer ut som kyllingsalat med brød. Godt var det ihvertfall! De hadde også et bur med papegøyer her, som skrek "Hola" hvert halve minutt. Var veldig søte, men også ganske plagsomme.  


  Kelneren så at jeg hadde med kamera, så han babla noe greier på spansk og brått tok han bilde av oss. Jaja, hva skal man si..

  Veldig godt med Cola i denne varmen!

 • Hei og hade  Nå stikker vi til Puerto Rico! Håper jeg finner meg noe jeg kan kjøpe. Er sånn ca. 90% av alle gangene jeg er ute at jeg kommer tomhendt hjem. Nå maser mamma så må kjappe meg. Må jo nesten fikse meg litt, er utrolig varmt her for tiden!

  Var ute med pappa for å kjøpe mat i stad, og prøvde å få han til å ta noen bilder av meg. Er ikke lett skal jeg si deg. Dette var det eneste brukbare bildet som ble tatt, og det er jo ikke brukbart en gang. Kan jo ikke dra med meg stativet overalt heller, så får jo bare nøye meg med disse bildene. Han hadde lett vunnet amatørprisen i fotografering! 

 • Day 2  Hola! I dag har vi ikke gjort mye, sto opp, gikk på stranden og tilbake til leiligheten. Gikk en liten tur i stad og kjøpte is. Hadde med kameraet så ble tatt noen få bilder. 

  Ble kun tatt 3 bilder av meg, så var ikke så mye å velge mellom. Ikke det at noen av de ble noe spesielt fine, men blir jo veldig kjedelig hvis jeg ikke har noe bilde i innlegget, Styggeste bildet jeg har lagt ut av meg hittil for å si det sånn! Sminkefri og litt sånn da se.

 • Pretty nails  Jeg og søs var på noen jalla sjapper i stad, og de har seriøst alt mulig. Ikke mye sortert etter ting, der er det neglelakk, sminke, lavalamper og dukker på samme rad. Det er jo helt latterlig billig her, en svær iste på 1,5 liter koster jo ikke 14 kr engang. Fant litt billig neglpynt som jeg kjøpte. Tror det ble 28 kr til alt. Skulle egentlig ha en blank neglelakk, men det hadde de ikke. Derfor kjøpte jeg hele pakka.

  Det picmonkey greiene ødelegger jo alt som er av kvalitet på bildene, så nå får dere heller få bildene uredigert. 
  Neglpynt, 1 euro, ca. 7 kr.

  French manikyr sett, 2 euro, ca. 15 kr.

  Kjøpte også en liten rund boks med vanlig glitter, kosta 7 kr den også. BILLIG!

 • Ikke dra fra meg  Søte pusen min ville ikke at jeg skulle dra fra han, se på han da. aww. 

  Ellers har vi kommet frem til Gran Canaria, og været her er kjempefint. Gått i shorts og t-skjorte i hele dag, litt annerledes enn i Sarpsborg for å si det sånn. Dere skal få se noe av det vi har gjort i morgen, er så billig her at det er gøy. Skal prøve å poste innlegget tidlig før vi går ut. 

 • charlottetes

  Hei! Jeg heter Charlotte og er en jente på 15 år. På bloggen kommer jeg til å blogge om alt mulig som faller meg inn. Håper du liker den!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits