♥ charlottetes -

Mini pauseDet er alltid en grunn bak det at jeg ikke har blogget. Det er ikke slik at det er dager jeg ikke gidder å blogge, for har jeg muligheten så gjør jeg det. Vi har hatt kjempemasse lekser, og en del prøver den siste uken, og i tillegg har jeg treninger. I dag tok vi forresten poliovaksinen. Hater sprøyter!!!! Gikk heldigvis bra da, jeg overlevde. Jeg vet dere har savnet meg :):):)

 • Lazy sunday  I dag har jeg gjort absolutt ingenting. Så har ikke noe spesielt å skrive om. Tatt litt bilder av ting og tang, så dere får to bilder. Lurer på om jeg skal gjøre noe nyttig i dag. Mamma ga meg èn oppgave før hun dro, som var å holde fyr i ovnen. Bør vel prøve å fyre opp før hun kommer hjem. heh. Kanskje vi blogges til kvelden!! who knows • 70 årslag da vel  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra familiebursdag, nemlig bestemor som ble 70 år. Har kost meg masse med familie, god mat og kaker. Tok en del bilder fra bursdagen, men tror nok ikke jeg bør dele bilder av hele familien min her på bloggen. Fant faktisk ut at jeg er den eneste som ikke har kjærste i ungdomsflokken, så jeg satt der bare som en loner jeg..

  Meg og søs ♥


  Meg på vei til bursdag


  Nesten fremme!!

 • Photos  Satt nettopp og tittet gjennom den gamle bloggen min, og der fant jeg faktisk noen veldig bra bilder som jeg har tatt. På den tiden brukte jeg en annen pc med bra redigeringsprogram, det gjorde jo bildene enda bedre. Lenge siden jeg har tatt slike bilder nå! Lagret bildene fra den andre bloggen min, derfor de er litt mindre enn de andre jeg pleier å legge ut. Hva synes du om bildene? • t.g.i.f  I dag er det virkelig t.g.i.f. Skal bli såå deilig med litt fri. Sa jeg skulle oppdatere dere i går når jeg ble ferdig. La noen merke til alle skrivefeilene jeg hadde? Skrev tilogmed feil i overskriften. Sleten leksejente.. Dessverre ble jeg aldri ferdig så fikk ikke oppdatert dere. Okei da, ble ferdig veldigveldig sent, heh.. I helgen skal jeg for det meste ikke gjøre noe annet enn å slappe av tror jeg, men i morgen skal jeg i familiebursdag da. Har ikke tatt noe bilder av meg i dag, så dere får få et jeg tok for noen dager siden.

 • Tidlig blogging  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen. Snille læereren lot oss slippe ut 5 minutter før vi sluttet. For tur står oth, mat og....lekser. Har en artikkel som skal være ferdig i dag, så kommer nok til å bruke hele dagen på den. Skal oppdatere dere når jeg blir ferdig! Om jeg blir ferdig da, hah..

  I mens jeg sitter og skriver kjedelig artikkel har lillepus noe å si til dere! Be afraid...

 • Homework all day long  Kjenner virkelig at skolen har begynt for fult nå. Når jeg kom hjem etter skolen gjorde jeg det samme som jeg pleier, se på oth og spise. I steden for å gjøre noe interessant etter jeg var ferdig med det, måtte jeg heller sette meg ned for å gjøre lekser. Har gjort ferdig naturfag og engelsk leksene i dag, så nå har jeg bare norsk igjen. Vi skal skrive debatt artikkel som skal leveres på torsdag. Kommer virkelig til å få problemer med å begynne, har ikke noe lyst til å skrive om noen av de. Måtte forresten laste ned skriveprogram så da er det vel nesten bare å begynne. Snart kommer vel prøvene etter tur også? Hjelp meg værsåsnill...

 • Nye ting  Nå har jeg og mami vært ute og kjøpt meg ny jakke, trengte det veeldig mye. Har gått rundt og brukt en håndball jakke og liten hvit Jean Paul jakke så var på tide med en ny. Ble en hvit Stormberg jakke og jeg er veldig fornøyd. Skoene var forresten hvite høye converse, for de som lurte etter jeg hadde lagt ut bilde av skoesken. Thankyou mami ♥ • Jeg liker bare ting hvis de er rosa  Vet ikke om det er andre steder, men her blåser det ihvertfall mye mer enn før. Det som er dumt med langt hår er definitivt når det begynner å blåse. Håret blåser alle veier og er umulig å få det vekk fra ansiktet før det kommer nytt. Uansett måtte jeg droppe treningen i dag pga. at jeg har vondt i ryggen så jeg klarer ikke å løpe. Har forresten to innleveringer denne uken også, så får vel begynne på en av de snart. Har også veldig lyst på fjernkontroll til kameraet, er så vanskelig å få riktig fokus med bare selvutløser.. jaja mye info på kort tid.

 • Fredrikstad på lørdag  På lørdag var jeg og Sanna som skrevet tidligere på kino. Før kinoen begynte var vi på verdens speilet, som er en resturante der. Der kjøpte vi sjokolademilkshake, og det er seriøst den beste jeg noen gang har smakt. Det er små sjokoladebiter i den på en måte, kjempegod. Er litt dyr da kanskje, skal ikke så mye til å lage den selv tror jeg. På kinoen så vi forresten Tina og Bettina the movie. Veldig morsom film, anbefales hvis du er ute etter en god latter. Ble ikke tatt så mange bilder der dessverre, kanskje derfor de ser ut som de gjør også.. • New shoes

  Ble ikke noe mer fancy enn et par med converse. Det ene paret jeg har stjeler søsteren min hele tiden, så ender opp med at jeg enten må gå i joggesko eller mamma sine gamle kawasaki sko - ikkje bra! Dere får ikke se de helt enda, ettersom jeg må bytte disse til en størrelse mindre. Tok disse i den skostørrelsen jeg bruker, men de var aalt for store. Tror de er store i størrelsen, haha.

  Ellers gjør jeg ikke stort, har tatt noen bilder, så nå tenkte jeg å gjøre litt lekser. Etterpå har jeg trening, så ellers skal jeg ikke noe spesielt. Likte veldig godt at håret mitt så så glansfult ut på noen av bildene jeg tok, tror ikke det gjør det til vanlig akkurat.....lol

 • Portrett og klassebilde  Har forresten fått tilsendt klassebildet og portrett bildene mine for noen dager siden. Ble egentlig ganske så fornøyd med klassebildet. Dermed portrettbildene ble jeg ikke like fornøyd med. Vet ikke helt hva det er, men jeg syns ikke de var noe spesielt fine. Måtte fjerne ansiktene til de andre i tilfelle de ikke ville være med, derfor er det krystaller i stedenfor. Men jaja, her får dere de! • Vaffel søndag  Sto opp klokka 9 i dag folkens!! Mest fordi jeg skulle spille kamp da. Spilte mot torp, og gikk jo som forventet. Vi tapte ganske mye, men dette laget er utrolig bra. Etter det dro vi til besteforeldrene mine og spiste masse kaker og vafler og slikt. Bestemor lager verdens beste vafler, syykt gode. Har ikke gjort så veldig mye mer i dag, men har mekka en vaffel gif til dere da, haha.

 • Trenger hjelp  Jeg trenger virkelig et nytt bilde på facebook, har ikke byttet siden 2010. Det står mellom fire bilder, tror jeg. Men jeg vet virkelig ikke hvilket av disse jeg skal bruke - hjelp? Du trenger bare kommentere i kommentarfeltet.  Hvilket bilde synes du er finest? 

 • Dagens planer  Oioi, tidlig blogging i dag! Neida, eller joda. I dag ble jeg vekket av lillepus, som kom inn og spiste føttene mine - SLEM PUS. Etterpå skal jeg på milkshake og kinodate med Sanna, blir nok braaa. Skal prøve å ta med meg kameraet, så kanskje det blir noen bilder. Nå skal jeg bare se på gamle bilder av meg selv og vente til klokken begynner å nærme seg til takeoff. 


  Klumpen ser jo helt forskrekket ut, "slipp meg inn".


  Breakfast todayy.

 • Bedre sent enn aldri

  Nuss til dere som var inne på bloggen min i går når jeg ikke blogget! Gårsdagen var rett og slett så kjedelig at jeg ikke hadde noe spesielt å blogge om. Var på trening og gjorde lekser til langt på natt, kjedeligggg.

  I dag har jeg heller ikke gjort så mye, men deilig at det er fredag!  Plukket søppel på skolen i dag også, jeg og Sanna var de masterplukkerne. Fant et sykkelsete som gjorde at det ble hull i søppelposen men samma det veeel. Nå sitter jeg i hvertfall i stua og ser på norske talenter og koser meg med oreo, cupcakes og melk. Healthy life ♥ Er mye bra! Ser/ så dere på norske talenter?

 • Gray wednesday  Nå fant jeg nettopp ut at jeg ikke har skrevet onsdag på engelsk noen gang, rart! Måtte slå opp onsdag på engelsk faktisk, trodde det var wednsday.. flinke meg. Overskrifta rimer da, er ikke dårlig det (okei jeg fikk det til å rime da) . grAY wednesdAY - you see?

  Onsdag er alltid så kjedlig, er liksom i midten av uken. Er nesten ferdig med leksene også, så har ingenting å gjøre. Har faktisk gjort masse lekser denne uken!! Fant ikke det jeg skulle ha på meg i dag heller, så ble et antrekk som matcher dagen. Måtte gå til skolen også, trodde jeg skulle brekke ryggen fordi sekken var så tung buhu. Tenkte faktisk at jeg skulle fikse neglene nå? Har satt det frem, spørsmålet er om jeg gidder å begynne liksom. Liker dere onsdager?

 • Stuck at home  Skulle egentlig vært på trening nå, men dessverre er jeg ikke det. Paps jobber overtid og mams er syk. Tar en halvtime å kjøre dit på denne tiden, og jeg kan ikke veien så det går sånn passe dårlig. Jeg vil trene!!! Får vel kjede meg hjemme og gjøre lekser, kanskje fikse neglene mine who knows.. THUMBS DOWN! Har fått etterspørsel om spørsmål i innleggene slik at det blir lettere å kommentere, så da kan jeg jo begynne med det også såååå...  Hva skal dere etterpå? 

 • 03.09.2012  I dag har jeg ikke gjort spesielt mye. Var en stund hos Sanna etter skolen for å se OTH opptak som jeg gikk glipp av på klasseturen, så dro jeg hjem igjen. Spilte nettopp treningskamp også, mot Tveter #J98, tror vi vant - ganske sikker egentlig. Var ihvertfall veldig deilig å komme hjem ti kakao og cupcakes ♥


  Meg i dag, burgunderød genser med gull glidlås på skuldrene og svart bukse. 

 • Klassetur  På torsdag kom vi hjem fra klasseturen. Det var en veldig opplevelsesrik tur, bare dumt at det regnet så og si hele tiden. Vi skulle egentlig gå Besseggen, men været var for dårlig at det ikke var trygt å gå der. Derfor gikk vi heller Huggeltind, og en tur på 2 mil kanskje. Det regnet så og si hele turen, så alle ble klissbløte. Det var dusjer der heldigvis, men vi måtte betale 10kr for å få dusjet i 4 minutter. Vi lå i lavoer, den jeg lå i var fullstappet av jenter og bagasje slik at vi ikke kunne se gulvet. Lavoen hadde mistet noen stropper, slik at blandt annet jeg lå nesten utenfor. Tilbake til noe litt mer bra med turen, raftingen! Det var kjempegøy, ville gjerne gjort det igjen. Høydepunktet med turen for å si det mildt! De hadde også veldig god mat der, er ikke ofte man opplever god mat på et leirsted. Tok noen bilder når vi var på toppen av Huggeltind, blåste veldig mye. Var ganske skummelt når det kom ordentlige vindpust, da måtte vi klamre oss til bakken for å ikke blåse vekk. Vannet var også sykt fint og klart. 


  Vi begynte å gå fra det røde greiene der nede, det var ganske langt å gå. Dere kan se det er noen folk på vei ned noen steder der.


  Likte dette bildet veldig godt! Vi var på toppen av det fjellet der.

 • charlottetes

  Hei! Jeg heter Charlotte og er en jente på 15 år. På bloggen kommer jeg til å blogge om alt mulig som faller meg inn. Håper du liker den!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits