♥ charlottetes -

In progress

I dag har jeg og Carro holdt på med animasjons filmen vår. Er ikke helt ferdig enda, men ser veldig bra ut hittil! Skal fortsette i morgen, så satser på å bli ferdig da. Gleder meg til å se slutt resultatet, haha.Blir nok bra!

 • Fredigg

  Nå sitter jeg bare her alene og koser meg med masse god mat. Etterpå skal jeg se på norske talenter igjen, og ellers ikke gjøre noen ting. Tenkte jeg bare skulle oppdatere dere litt og friste dere med alt jeg har akkurat nå! Muffinsen er forresten hjemmebakt fra bunnen av, yum ♥

 • Prom dress  Hei! I dag var jeg på Selbak for å se på ballkjoler. Prøvde en del kjoler, var veldig mange fine! Slet virkelig med å finne kjole, nesten alle var for store for meg. Jeg fant frem 4 kjoler jeg likte, og prøvde alle. Ble virkelig frustrert når jeg hadde prøvd den siste, og den fortsatt var for stor for meg og vi hadde en halvtime igjen. Litt kjedelig at ingen av kjolene passer deg fordi du er for tynn.. Heldigvis kom butikkeieren til utsetning og fant en kjole hun hadde satt vekk i underetasjen! Den passet perfekt og var såå fin. Lurer på hva jeg skulle ha gjort uten henne? haha. Dere får ikke se kjolen før på balldagen den 11.desember. Gled dere!

  To av kjolene jeg prøvde, den rosa var såå fin. Dessverre var den alt for stor. hadde nok måtte gått og dratt den opp hele kvelden.

 • Birthday + seier  I dag tidlig spilte vi kamp mot Årnes, og vi vant! Tror vi vant med 10 mål, var i hvertfall en del. Tror ikke laget har spilt så bra noen gang, fikk veldig mange straffekast! Deilig med seier. Etterpå skal jeg forresten i bursdag igjen, og skrive stil, gøy.

  Tilbake til overskriften, i går var jeg i bursdagen til Hannah! Veldig koselig. Vi spiste masse god mat og godteri, cake pops og litt sånn. Hadde quiz også, og mestern vinner igjen da eller?! (meg så klart). Hadde ikke med kamera så jeg har ikke tatt disse bildene. 

  Jentene! + luringen i bakgrunn som ikke ville være med, Sanna og fotografen Pia. (navnene er linket)


 • Sniktitt  Hadde en liten "photoshoot" i går kveld, før jeg skulle dusje. Skjer altfor ofte at jeg prøver ut noe nytt innen sminke før jeg skal dusje. I såfall prøvde jeg på noe nytt, litt mørkere look. For å få riktig stemning måtte jeg gå ut for å ta bilder. I mørket hørte jeg jo selfølgelig noe som hørtes ut som om noen tråkket på en kvist. Da var det bare å dra med meg alt jeg hadde, løpe inn og låse døren! Ble ikke så veldig mange bra bilder, men noen ble det. Her får dere bare en liten sniktitt.  *knirk*, *musestille*, LØP!!!

 • Deilig start på helgen.  Hei alle søte lesere ♥ Beklager fraværet de to siste dagene, har vært veldig stressendes med skole og prøver. Har vært på videregående i to dager, noe som var veldig gøy. Dansa litt swing og sånn, haha.

  I dag begynte skoledagen med prøve, og sluttet med kake og film. Etter jeg kom hjem så jeg på OTH, så dro vi på peppes og spiste pizza med dessert. Glemte å ta bilde av desserten. blogger as. Etterpå skal jeg se på norske talenter, blir nok bra. Dere får kose dere videre!  • "Du med langt lyst hår"  Hver gang vi har vikar, føler jeg meg alltid litt ekstra utsatt. Jeg er tross alt den eneste blondinen i klassen. I dag hadde vi vikar, og den første og eneste han spurte, var meg. Jeg lurer på hva slags førsteinntrykk folk får av meg, ser de på meg som dum bare fordi jeg har blondt hår? Jeg kan jo ingenting for den naturlige hårfargen min. "Blondiner er ikke dumme, det er tross alt brunetter som tror iq-en ligger i håret". Jeg syns det blir helt feil når folk dømmer andre bare pga. hårfargen. Hva med å bli kjent med personen før en kaller h*n dum? Noen som har følt det slik før?

  (arkiv bilde)

 • I'm alive  Jeg ville bare oppdatere dere med å si at jeg fortsatt lever! Har hatt mye å gjøre i helgen så jeg har ikke fått oppdatert dere. På fredag var jeg nesten ikke hjemme i det hele tatt, på lørdag var jeg på jentekveld og på søndag spilte jeg kamp langt inne i Oslo som tok hele dagen. Tror nesten jeg må begynne å ta med meg kameraet når jeg drar steder, blir jo alltid lagt ut så fine bilder av meg ellers.

  Skummel og fin, eller bare det første.. (Tatt fra >Carro< sin blogg)

 • Tidlig trening  I dag er det tidlig trening så jeg tenkte jeg skulle få postet et innlegg før jeg dro på trening. I skrivende stund sitter jeg og ser på OTH, får ikke sett hele for jeg må stikke nå!! Satser på å oppdatere dere etterpå.  SPOILER!!

 • Today's outfit • Litt hverdagskos  Dagen i dag har bare bestått av latskap, tv, pc og nå lekser. I dag er det sen trening, så kommer til å bli såå sent i dag. Treningen slutter klokka 10, så da er vi sikkert ikke hjemme før 10 på halv 11. Og da får jeg ikke skjønnhetssøvnen min.... neida. Nå skal jeg få gjort litt mattelekser, fikk brått litt dårlig tid nå også.. heh. Dere får ha en fin dag videre! ♥

 • Red lips

  Nå har skolen begynt igjen, gikk bedre enn forventet. Sto faktisk opp tidligere enn jeg noen gang har gjort! Var så nervøs i går for at mobilen skulle gå tom for strøm gjennom natten fordi det bare var 7 prosent igjen, og jeg gadd ikke gå ned å hente laderen. Våknet av at pappa dro på jobb, så da fant jeg ut at mobilen faktisk hadde gått tom for strøm. Hadde jo ingen anelse om hva klokken var, så måtte stå opp. Når jeg kom ned var klokka faktisk 10 på 7!! Rakk jeg jo å gjøre masse, haha.

  Ellers er været dåårlig. Har ikke skjedd noe spesielt i dag, tenkte kanskje jeg skulle gjøre litt lekser? God tanke i hvertfall. Etterpå skal jeg i hvertfall på trening. Men nå skal jeg spise litt. Talk to you later!!

 • Hello froggie  Er jo ingenting å gjøre på søndager, så da tenkte jeg at jeg kunne sminke leppene mine litt bare for å ha noe å gjøre. Ble jo litt kult da?


 • Noen blogger  Tenkte jeg kunne legge ut et innlegg med blogger jeg leser. Jeg leser mange blogger, men disse er de jeg leser fast så og si hver dag. Er innom noen blogger i hytt og pine når jeg kommer på de, så de har jeg ikke tatt med. Hvis du har blogg, gjerne legg den igjen i kommentarfeltet så jeg kan ta en titt?. Alle bloggene er linket.


  L0ve // Auroramohn // Matholck // Betinabf // Tcmn // Sophieelise // Krisssy // Ssbk // Martheborge // Nettenestea

 • Birthdayy  Nå stikker jeg i bursdag til bestemor som drar til varmere strøk om en uke. Blir nok masse god mat og for å ikke glemme desserten♥♥ Skal bli koselig å treffe familien igjen, lenge siden jeg har sett søskenbarnet mitt nå, han har jo ikke bodd i Norge det siste året. Men nå stikker folka ut i bilen så rekker ikke skrive mer. Hade!!

  Meg og søss, "Mamma snu kameraet sånn!!!"


 • Fredagskos  Nå sitter vi i stua hele gjengen og ser på norske talenter. Som den flinke datteren jeg er har jeg fiksa noe godt til oss. Mekka brownies med Sanna i stad. Dessverre måtte hun dra før browniesen ble ferdig, syns synd på henne. Men nå skal jeg gå og hente meg mer! :))

 • So bored  Det er nok veldig morsomt å høre om hvor mye jeg kjeder meg? Neida, men ellers venter jeg på en tlf akkuratt nuu. Sanna er her og kjeder seg sammen med meg forresten, hun sov over. Hun har forresten selvutløser knapp som jeg holdt på med i går. Skulle lese gamle blader mens hun dusjet, men rakk aldri å lese det. *leimeg* Vi blogger kanskje senere, vi får see. • Pictures  Tenkte jeg bare skulle ha et innlegg med bilder denne gangen, uten noe spesiell mening. Jeg liker ikke alt for lange innlegg, så tar bare med de bildene jeg syns passet best. Si ifra om det er noe dere ønsker å se mere av, så skal jeg nok få til det. 

 • Starte igjen maybe  Kult at jeg hadde en del lesere i går selvom jeg ikke blogget da! Gjennom denne "pausen" har jeg ikke gjort spesielt mye. Vært på hytta, og kjedet meg for det meste. Så om dere leser dette innlegget venner, spør meg om vi skal finne på noe!!! Tenkte jeg skulle fikse et innlegg til etterpå med litt bilder ettersom jeg nå har kommet tilbake igjen. Liker veldig godt at blogg.no har fått en ny funksjon! Nå kan innlegget publiseres selvom man ikke er på dataen. Nå kan jeg late som om jeg står opp klokka 10 hver dag og morgenblogge ♥ 

 • charlottetes

  Hei! Jeg heter Charlotte og er en jente på 15 år. På bloggen kommer jeg til å blogge om alt mulig som faller meg inn. Håper du liker den!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits