♥ charlottetes -

ShoppiiingEndelig er vi ferdige med alle tentamene!! Tror det gikk greit, har egentlig ikke peiling. Jeg var som regel den siste som gikk hver dag så ingen bør si jeg ikke utnyttet tiden min godt! Neste uke er det forresten arbeidsuke på skolen, så det kan bli spennende, og morsomt. Tror vi skal være blandt gamle folk? Skal være på helsesenter i hvertfall tror jeg.

Men tilbake til overskriften. I stad var jeg og Sanna på Storbyen! Kjøpte ikke mye, bare et par småting. Mest til juleballet vi snart skal ha. 

 • Tidlig hjemme  Hello everybodeey! På skolen hadde vi bare 3 timer med engelskforberedelser før vi fikk dra hjem, deiliig. Nå gjenstår bare engelsk og nynorsk tentamen, gleder meg til helg! Klarer ikke forestille meg hvor deilig det kommer til å bli. Var egentlig ikke noe spesielt jeg ville formidle til dere nå, så er egentlig bare en liten oppdatering. I såfall, 2 dager til helg!!  peace out

 • Fake a smile  Denne uken her har vi tentamens uke, og i dag hadde vi norsk bokmål tentamen. Vet ikke helt hvordan den gikk, synes den var dårlig, men det synes jeg jo om alle stilene mine. I morgen har vi matte tentamen, og det siste jeg burde gjøre er å sitte her og blogge, hah. Men uansett, derfor kan det hende det blir litt av og på med bloggingen. Satser på å overleve matte tentamen i morgen, så jeg ønsker alle på Tindlund US. lykke til!! Og forhåpentligvis kommer det ikke masse nytt stoff på tentamen sånn at den kan gå greit og jeg får en 4'er :)))

 • Enjoy life • Kveldskos  I dag tidlig var jeg på dugnad på rema 1000. Vi solgte lodd der folk kunne vinne kaker i 3 timer. Helt greit egentlig, greit kjedelig da men. Når "vakten" vår var ferdig, tok jeg to lodd for å sjekke om jeg hadde vinner lykke. Jeg gravde ned i bøtta, og tok opp to stk. Loddene vi hadde begynte på C. Den første luken jeg åpnet stod det 533, og det var visst gevinst det! I tillegg var det den 5. kaken som ble delt ut. Tilfeldighet? Marsipankake er ikke akkurat favoritten, men denne var veldig god! Og ikke minst veldig fin, hehe. Liker du marsipankake?

 • DIY: Vest  I stad tenkte jeg at jeg skulle gå opp og ta noen bilder, fordi det var så fint lys ute. Så da hadde jeg rigget frem med kamerastativ og kamera, skifta og funnet sted. Skrudd det på, satt på selvutløser. Kjapper meg bort til sofaen og setter meg klar til å bli tatt bilde av. Først tar det ett bilde, så skifter jeg posisjon. Venter, lenge. Så går jeg bort til kameraet og finner ut at det er tomt for strøm. Ååh €%!@/)!! Så går jeg ned og prøver å importere det ene bildet som ble tatt, og det har jo selfølgelig forsvunnet? Så da ble det ikke noen bilder, da.. Så da gikk jeg ned og fant frem digitalkameraet mitt og fant på noe annet å gjøre.

  Men tilbake til overskriften. Ettersom planen gikk dårlig måtte jeg finne på noe annet å gjøre. Så da fant jeg frem en gammel hettejakke greie som jeg ikke bruker lenger. Så da klippet jeg rett og slett av armene slik at det ble en vest. Nå kan den ihvertfall bli brukt igjen. Veldig enkelt, det er bare å klippe etter sømmen. Litt vansklig å se vesten på bildene fordi både genseren og den er veldig lys. Veldig fornøyd, kunne jo ha gjort mer med den, men holder det enkelt. Tror dere ser dt bedre om dere drar skjermen litt bakover. Hva synes dere?

 • Kjenner du deg igjen? • I have loved you for a thousand years

  Jeg har hørt på denne sangen før for lenge siden, men nå har den fått en helt ny betydning. Ufattelig fin, men samtidig litt trist. Dere som har sett den siste Twilight filmen forstår det jeg snakker om nå veldig godt. Skulle ønske det ikke stoppet nå, åååh ♥

 • Spesielle ting ved meg  ? Jeg samler på lommebøker, jeg har lommebøker i alle mulige fasonger og farger. Hittil har jeg 9 stk. 

  ?Jeg hater lyden av papir, og jeg hater å ta i det. Spesielt A4 arkene. Får frysninger av det, værste som skjer er om jeg får papirkutt.

  ?Jeg er ikke glad i brød, jeg velger alt mulig annet før brød. Spiser jeg det er det fordi noen har smurt det til meg, eller jeg ikke har noe valg.  ? Jeg er flink til å spare. Alt av penger går rett inn i banken, kjøper meg sjeldent store ting med pengene jeg får.

 • Breaking Dawn part 2  I går var jeg og Sanna i Fredrikstad for å dra på kino. Først var vi på verdensspeilet for å kjøpe sjokolademilkshake, himmelsk!! Utrolig god, selvom den er ganske dyr. Anbefales, haha. Forresten så finner jeg ikke laderen til speilrefleksen, så det er derfor det har vært litt annerledes bilder i det siste. Men jeg leter fortsatt, så den dukker vel opp snart.

  Tilbake til filmen, vi så den siste Twilight filmen. Såå bra, elsker alle sammen. Trist å tenke på at det er den siste filmen, skulle vært mange fler! Ble veldig overrasket over at det var så få på kinoen, vi hadde i hvertfall forventet at det skulle vært mange flere der. Det kom noen overraskelser her og der i filmen, men det blir nok toppkarakter selvom. Alle burde se den, ohh fantastisk. • Yesterday  I går var jeg i bursdagen til Marie og Tonje, og temaet var sjørøver. Den begynte noen timer etter skolen så ble litt dårlig tid ettersom jeg måtte finne antrekket. Hadde ikke noe spesielt som passet da men. Var en veldig koselig kveld med mange jenter.

  Meg - Marie (det ene bursdagsbarnet),                                               Pernille - meg.

 • Mjau
  //inspirasjon fra sykkeltraktor.blogg.no

 • Lazy days  De siste dagene har vi hatt noe som heter prøvemuntlig på skolen, for å øve til eksamen vi skal ha på slutten av året. Så dagene har for det meste gått til det. I morgen skal vi fremføre, og vi er først på lista. Det er såå mye vi må kunne, og såå lite tid. Så dere hører nok ikke fra meg resten av dagen, for de går til øving og enda mer lesing.. Jajaa, ønsk oss lykke til! Er forresten på gruppe med Ingviiild. Bildene er fra skolen i stad. Bare litt informasjon, ja, det nederste bildet er heelt seriøst. :)))


 • Ny header!  En venn av meg fikset meg en ny header i går. Skal få fikset profilbildet snart også, må bare få til et som passer til headeren. Jeg er i hvertfall superfornøyd, var virkelig på tide med noe nytt. Hva synes dere om den nye headeren? ♥

   

 • Helt ok  Hei! I dag fikk vi vite hva vi kom opp i, og jeg og partneren min kom opp i RLE. Helt greit egentlig, kunne vært MYE værre. Så de neste dagene går egentlig bare til forberedelser, tror vi har fri? Har fremføringen til torsdag. De neste ukene er egentlig helt forferdelige!! Neste uke har vi samfunnsfag og RLE fremføring, uken etter det har vi tentamener.. Men så har vi arbeidsuke etter det da. Blir nok stress det også.. Forhåpentligvis overlever jeg... Her har dere i hvertfall dagens outfit. :))) hahaha virkelig spesielt i dag altså, dere bare måå se det.

 • Match  I stad spilte laget mitt kamp mot et lag i Oslo. Sykt kjipt å dra ditt for så tape med ett mål. Enda kjipere er det når dommerene kjenner laget vi spilte mot, så de dømte i mot oss hele tiden. Spesielt de siste 10 sekundene når vi skulle ha soleklar straffe!! ååå. Vi tar de neste gang så det går bra. Ellers har jeg hatt en fin dag og nå venter jeg på dessert og gruer meg til i morgen når jeg får vite hva jeg kommer opp i. Plis ikke la meg komme opp i matte, norsk eller de som gjenstår. Ups det var visst alle det.

 • Something different • 52.plass  For to dager siden var jeg på 52.plass på topplisten i Sarpsborg! Eller poenget er at jeg hadde en del lesere for to dager siden noe som er veldig hyggelig. Har egentlig ikke så mye mer interresant å meddele dere nå, så det får nesten bare bli dette. Prøver å komme meg ut fra huset, men ser dårlig ut. Deilig start på helgen altså! ♥ nei.. jaja dere får ha en fin helg i hvertfall!

 • Savner sommeren  Nå begynner virkelig vinteren å komme for fullt. Frost på bil og på bakken. Nå må jeg finne frem boblejakken også, søren. Fordi jeg lengter sånn tilbake til sommeren piner jeg meg selv ved å se på bilder fra sommeren 2012, så da kan dere få se de også. GLEDER meg til sommerferien!! Eller når jeg tenker meg om, hvilken som helst ferie. Gleder meg til jul også da, blir koselig.
 • Ladybug • Last night  I går var jeg på halloween party hos Pia! De fleste jentene i klassen var der, og det var veldig koselig. Vi spiste god mat, hadde quiz og så på film. Ettersom det var halloween party hadde alle kledd seg ut, og vi fikk også priser for hvordan vi hadde kledd oss ut. Og jeg fikk 1.plassen. me so scary. Litt komisk å tenke på at kjolen jeg brukte var 17.mai kjolen min i 6.klasse. Bra jeg har forandret meg! • Fineste shortsen  I går var jeg med Sanna på Storbyen for å shoppee. Da kjøpte jeg meg en shorts! Veldig fin, elsker den. Kjøpte den på bikbok. Etterpå skal jeg forresten på halloween fest, blir spennende å se hva jeg skal kle meg ut som ja... • charlottetes

  Hei! Jeg heter Charlotte og er en jente på 15 år. På bloggen kommer jeg til å blogge om alt mulig som faller meg inn. Håper du liker den!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits