♥ charlottetes -

New in + megJeg var ute og handlet i stad, og kjøpte litt nytt. Kjøpte også donut til håret og litt annet. Butikkene stengte klokken tre så hadde ikke akkurat så god tid når vi ankom litt over 1. Var masse salg, mange tomme hyller også. Nå får jeg ikke handlet før neste år! haha. På bildet under kan du se hvordan jeg ser ut i dag. Ikke noe kjole her nei! Hvis vi ikke sees senere så ønsker jeg dere et godt nyttår. ♥


Topp fra bikbok 50kr.


Genser fra bikbok 150kr.

 • Nail art  I dag har jeg så og si tilbrakt hele dagen inne i Oslo. Dro i dag tidlig innover mot spektrum for å se cupfinalen mellom Larvik og Stabæk. Som dere sikkert så på nyhetene så vant Larvik. Etter kampen tok vi bussen tilbake, så jeg kom vel hjem sånn rundt fem eller seks.

  Men tilbake til overskriften. I forrige innlegg hadde jeg jo sånn halvveis bilde av neglene mine, veldig uklart. Så jeg tenkte jeg kunne lage et innlegg hvor dere kunne få se hvordan de faktisk så ut. Det er første gangen jeg har prøvd ombre negler, og i tillegg hadde jeg veldig dårlig tid så det kunne så klart ha sett bedre ut. Det ser myye finere ut i virkeligheten, på litt avstand. Hva synes dere?


 • Dreamcatcher

  Hei igjen! I går var jeg nesten ikke hjemme i det hele tatt. Sto opp og dro rett til Torvbyen med Aurora hvor vi var i rundt 5 timer? Etter det ble jeg med henne hjem og var der helt til rundt kvart over 12. Det var fra henne jeg fikk drømmefangeren, har alltid ønsket meg en sånn. Thankyouverymuch ♥ Prøvde også å lage ombre negler, noen ble litt penere enn andre, men sånn er det jo alltid. Eller hva?

 • To bilder fra i dag  Først har jeg bare lyst til å gratulere min kjære venninne Caroline Åsheim som fyller 15 år i dag.
  I dag har jeg ikke gjort stort. Var en tur på hytta i stad, for å sjekke hvordan det stod til. Hadde med kameraet så fikk tatt noen bilder. Jeg og pappa hadde rene fotoshooten der, men ble ikke akkurat så mange brukbare bilder. Pappa og kamera er ikke den beste kombinasjonen for å si det slik. Glad i deg selvom da paps! Så det er nok en grunn til at det bare ble to bilder fra i dag, haha. Utenom hytteturen så har jeg vært hos bestemor og spist litt kaker og sånt, veldig interessant. Ellers har jeg ikke noe mer på lager, ha en fin kveld! ♥ • God morgen  Til dere som har stått opp og dere som fortsatt ligger og sover. ♥
  Fikset neglene mine i dag tidlig, ble ikke helt som jeg hadde forventet da men. Dere kan se det på bildet under. Skal nok prøve å ta litt bedre bilder utover dagen. Tenkte bare jeg skulle si god morgen i dette innlegget, for jeg rekker ikke å skrive mer. Skal sitte i bilen om 3 minutter og jeg har ikke en gang kledd på meg. Jaja, nå må jeg løpe! Vi snakkes senere.

 • Sometimes the heart sees • Hjelp meg å velge  Jeg fikk jo nytt design her om dagen med ny header og hele pakken. Men nå som jeg har hatt det en stund er jeg litt usikker på hvilken header jeg har lyst til å ha. Valget står mellom disse to headerene, jeg klarer rett og slett ikke å velge. Hvilken synes du er finest?

  1,


  2.

 • Me today

  Jeg fikk jo en blazer i julegave i går, og selføølgelig måtte jeg jo prøve den i dag da. Var veldig usikker på den i går men nå har jeg faktisk lyst til å beholde den. Så da måtte jeg stelle meg opp ute med kamera og stativ og ta bilder, selv. Kan nesten ikke få si hvor mye jeg gleder meg til selvutløser fjernkontrollen.... Er jo umulig å få riktig fokus? Det var ikke meningen at det øverste bildet skulle være ufokusert, sier kanskje litt. Men jaja, this is my outfit today liksom, blazer fra h&m, bukse fra bikbok, okei vet ikke resten, haha. Watcha think?

 • Min julaften

  Dagen i dag har vært helt super. Startet med at familien ble samlet for å spise god julemiddag. Jeg er ikke helt med på det julegreiene, så vi andre barna spiste kyllinggryte, yummi ♥ Etter det slappet vi litt av før vi spiste litt dessert, nemlig hjemmelaget oreokake med jordbær. Smakte såå godt, hjemmelaget er helt klart best.  Etter desserten var det tid for pakker. Jeg delte ut pakkene, I'm tha santa lism. Vi fikk en stor haug hver og begynte å pakke opp. Som sakt ønsket jeg meg ikke noe spesielt, men de vet helt klart hva jeg liker. Som dere kan se på bildene nedenfor endte jeg jo opp med det sjokoladetårnet. Fikk masse andre småting også, eos, bodylotion (den andre haugen), honning♥, pelspledd, masse penger osv. Super fornøyd med alt! I skrivende stund sitter jeg her og venter på at de andre skal komme hjem. Fikk dere noe fint i julegave? • Endelig er dagen her

  Nå er endelig dagen her. Julestrømpen er fylt og pakkene ligger under treet. Julefilmene går på TV og snøen daler ned utenfor. Jeg gleder meg kjempemasse til kvelden når familien blir samlet og vi skal spise god mat. Gleder meg spesielt til pakkene, har ikke ønsket meg noe spesielt så det kan bli morsomt å se hva jeg får. Dere får ha en god jul alle sammen! ♥

 • Funfacts om meg #2  #Jeg oppdaterer aldri vennene mine om hva jeg gjør på facebook. Skriver ikke statuser, legger ikke ut bilder, ingenting.

  #Jeg er alltid den siste som blir ferdig på prøver, jeg vet ikke helt hvorfor. Det hender opptil flere ganger at jeg sitter igjen med læreren.  #Jeg går så og si aldri med joggebukse, mest fordi jeg ikke eier en eneste en. 

  #Jeg eeelsker sjokolade, frukt og bær. Kunne spist det dagen lang, får aldri nok.

  //repost 

 • Pyntet juletreet

  I går kveld pyntet jeg og satt opp juletreet mens de andre satt å så på film, takk for hjelpen liksom. Neida, men det ble faktisk veldig fint! Tror det er det fineste juletreet vi har hatt hittil. Hadde det vært for meg hadde vi hatt julelys i flere farger, men det ble nedstemt. Får vi bare satt gavene under treet blir alt perfekt. Satser på at ingen julekuler blir knust i år, dere vet, katter.. Har dere pyntet juletreet? • Ny header og design

  Hva syns dere?

 • Juleferiee

  Nå er det endelig juleferie. FIkk igjen karakterkortet i stad, midt på treet fornøyd. Nå holder jeg faktisk på med å lage et nytt design, forhåpentligvis er det på plass i dag. Men nå skal jeg sette opp juletreet, ciao!!

 • Frozen

  I stad så gikk vi til kirken på skolen. Fikk jo søren i meg frostskader! Når vinden kom, åååh.. Heldigvis er det bare en dag igjen, og ikke lenge til jul! Gleder meg masse. Men nå må jeg kjappe meg, skal dra. Vi blogges! • Winter shoot

  Ettersom det er så lenge siden jeg har delt noen ordentlige bilder av meg her på bloggen, altså uten selvutløser og stativ, så tok jeg og Sanna saken i våre egne hender og tok noen bilder av meg i går. Eller jeg rett og slett tvang henne til å ta bilder av meg, hehe. Greit kaldt, men ble jo et helt ok resultat. Det var så kaldt at jeg rett og slett ble lilla :)) Har faktisk ikke redigert noen av bildene under, fant ut en ny måte å ta bilder på så nå blir de lyse og finee. Fikk forresten et nytt profilbilde ut av den lille "shooten" vår. 

 • You light up my world
 • Lynfotokurs

  På skolen i dag var det juleverksted, så da hadde jeg meldt meg på lynfotokurs. De kjørte samme program i år som de gjorde i fjor, så jeg lærte ikke akkurat noe nytt. Det vi gjorde var å høre på basic informasjon om hvordan ta bilder og slikt, før vi kunne gå ut og ta bilder selv. I slutten av "skoledagen" fikk vi lov til å printe ut to av bildene vi hadde tatt. Jeg bare tok to bilder jeg hadde tatt for lenge siden. Her får dere en fin blanding av noen bilder jeg tok i dag.  Dette bildet under ville faktisk mamma fremkalle i stort format og henge det på veggen, jaja. neeeeei tror nok ikke det mamsen

 • Champions  I dag har jeg gjort absolutt ingenting. Var en tur på senteret i stad for å lete etter julegaver, fant noen, mest til meg selv, haha. På skolen i stad hadde vi forresten volleyball turnering! Klassen min vant alle kampene, så vi kom på 1.plass. Så heldige som vi var vant vi en first price ispinne til hver, wuhuu. I morgen er det juleverksted på skolen. Jeg har meldt meg på lynfotokurs, så det kan bli spennende.

  Here is som beautiful pictures of my beautiful friend Ingi, and me.

 • Bilder fra juleballet  Nå har det blitt lagt ut en del bilder fra juleballet, men ikke alle. Tenkte jeg kunne dele dette opp i 2 deler inntil de andre bildene har kommet. Der er det litt flere nærbilder og slikt. Kvelden var en suksess og jeg koste meg veldig sammen med mange herlige mennesker. ♥


 • By the fireplace

  Etterpå skal jeg til noen jenter i klassen på jentekveld, det blir nok koselig. Har ikke noe spesielt å dele med dere, men dette er faktisk mitt 100 innlegg! wihuu. Vi i sees nok i morgen, så vi får håpe det blir litt bedre blogging da.

 • At the moment  ...Sitter jeg på hytta med tøfler, teppe, boblejakke og fryser. Det var minusgrader her når vi kom, men har heldigvis blitt litt varmere nå. Mamma har pyntet et fantastisk flott juletre ute, men dessverre får jeg ikke tatt bilder fordi kameraet ligger hjemme. Hadde tilogmed tatt bilder til en gif jeg hadde tenkt å legge ut i kveld, menmen. Tenkte jeg bare skulle gi et lite pip i dag. Ha en fin helg! ♥

 • Changes

  Jeg har alltid synes å ta bilder har vært veldig gøy, og det synes jeg fortsatt. Har alltid hatt et eller annet kamera å ta bilde med siden jeg var mindre. Når jeg går igjennom bilder jeg har tatt er det ganske morsomt å se hvor mye jeg har utviklet meg på de årene jeg har tatt bilder. Det samme med bloggingen, jeg har hatt en blogg før denne som jeg blogget aktivt på før. Veldig morsomt å lese de gamle innleggene som jeg skrev for flere år siden, og bildene jeg la ut. 

  På bildene ovenfor ser dere to bilder jeg har tatt av marsipankaker. Litt komisk i grunn, ettersom jeg ikke synes marsipankaker er noe spesielt godt men alikevel tar så mange bilder av de. Er vel ikke så vanskelig å se hvilket bilde som jeg har tatt i det siste, og det bildet jeg har tok for flere år siden. Klarer dere å se hvilket som er gammelt eller nytt?  

 • Inspirert

  ♥ Smilet ditt kan gjøre noen andre glad, selv om de ikke liker deg. 
  ♥ Hver natt er det noen som tenker på deg før de legger seg. 
  ♥ For noen er du HELE verden. 

 • Sneak peek - juleball

  I morgen er det juleball, og jeg gleder meg veldig, men også gruer meg. Jeg aner ikke hvordan håret mitt kommer til å bli, og frykter at det kommer til å bli klipt. Hentet kjolen i stad, og den ser enda bedre ut enn da jeg prøvde den. På juleballet blir det trekt hvem vi kommer med, så jeg håååper jeg får en høy gutt. Det er allerede flere gutter som er lavere enn meg, og når jeg får på meg skoene blir jeg brått et hode høyere enn de. Jaja, får krysse fingrene! Blir litt forberedelser i morgen før ballet, så kan hende det blir litt mere blogging om dette.

 • Me today  Måtte kjappe meg hjem for å ta bilder av meg ute i dag. Blir så utrolig fort mørkt ute nå for tiden. Holdt på å fryse i hjel der jeg sto alene ute på hverandaen og ventet på at kameraet skulle ta bilder. Men hva gjør vel ikke jeg for dere søte lesere? hihi

 • #me #girl #curls #white • Bokeh

  Nå er jeg på laserworld med jentene i klassen, tenkte bare jeg kunne forhåndskrive et innlegg til ettersom jeg ikke fikk blogget i går. Dere får kose dere videre! ♥

 • Yesterday  I går var jeg i bursdag til søte Linn langt inn i Gressvik, Vi overnattet der så det ble ikke noe blogging. Veldig koselig å se henne igjen. Hadde heller ikke med kamera så jeg har ingen bilder derfra. Dere får nøye dere med to bilder jeg tok hjemme før jeg dro.

 • A drop in the ocean • Heimelaga  Finnes virkelig ikke bedre her i verden enn mammas hjemmelagde gjærbakst. Fra en skala på 1-10, hvor misunnelig er du nå?? Lovely 

 • Whats goin on'  Dette er hva vi skal drive med denne uken isteden for å være på skolen. Må tilogmed ha på oss uniform og greier, nå kan dere lure på hva vi driver med!! (Det er bare å lese noen tidligere postet innlegg så finner dere det ut, haha)

 • God natt • Off to go  Nå stikker jeg til min one and only friend Sanna. Må kjappe meg, søss skal dra nå og maser på meg. Må pakke først også, så dette kan bli gøy. Har nettopp spist pizza, skulle legge ut bilde men rekker ikke å legge de inn. De tror jeg er på badet og pakker. :)) HADE!

 • Good morning  Til alle dere syvsovere! ♥ I dag er det 1.desember , ikke lenge til julaften nå. Solen skinner, så nå får snøen kjappe seg å komme. Hadde ingen julefølelse i fjor, var ikke snø på julaften engang. Får bare håååpe at det blir snø i år, vi får bare krysse fingrene! • charlottetes

  Hei! Jeg heter Charlotte og er en jente på 15 år. På bloggen kommer jeg til å blogge om alt mulig som faller meg inn. Håper du liker den!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits