♥ charlottetes -

Golden rose

Veldig lenge siden jeg har lagt ut noen "negldesign" bilder merker jeg. Har jo en egen kategori til negler, så er jo litt stusselig om det aldri kommer noe nytt der. Uansett, i dag har jeg bare laget noe enkle greier. Måtte lage blomsterbladene ved å dyppe en blyant ned i hvit neglelakk og feste diamanten med neglelakk, funket faktisk overraskende bra, men om det ble fint er vel en annen sak, hehhe. Så, hva synes dere? • Today's nails  I dag er det søndag igjen, i morgen er det skole. Har sinnsykt mye å gjøre på skolen denne uken, men skal prøve så godt jeg kan med å poste et innlegg til dere hver dag. Uansett, i dag prøvde jeg på en "nude look" med glittertupper på neglene mine. Jeg synes det ble ganske fint! Etterpå skal jeg forresten i bursdag, så vi får se om jeg klarer å slenge inn et lite innlegg før jeg drar. Hva synes dere om neglene? • Nail art inspo  Søkte litt rundt på google her om dagen, og da fant jeg såå mange fine bilder av negler. Synes det er veldig fasinerende å se hvor mye rart man kan gjøre med neglene, og ikke minst hvor fine de kan bli. Spesielt negler med glitter og lyse farger, ooh. De fleste bildene har jeg funnet på google, men bildet nede til høyre er mine egne. En dag sier jeg bare.

 • Nail art  I dag har jeg så og si tilbrakt hele dagen inne i Oslo. Dro i dag tidlig innover mot spektrum for å se cupfinalen mellom Larvik og Stabæk. Som dere sikkert så på nyhetene så vant Larvik. Etter kampen tok vi bussen tilbake, så jeg kom vel hjem sånn rundt fem eller seks.

  Men tilbake til overskriften. I forrige innlegg hadde jeg jo sånn halvveis bilde av neglene mine, veldig uklart. Så jeg tenkte jeg kunne lage et innlegg hvor dere kunne få se hvordan de faktisk så ut. Det er første gangen jeg har prøvd ombre negler, og i tillegg hadde jeg veldig dårlig tid så det kunne så klart ha sett bedre ut. Det ser myye finere ut i virkeligheten, på litt avstand. Hva synes dere?


 • Stjerne negler  Her kommer da resultatet av hvordan neglene mine ble i går. Ble ikke hvit på tuppen denne gangen ettersom jeg måtte ha gjort det selv når jeg skulle lakkere høyrehånden, og det ville ikke blitt så veldig fint. Det eneste du trenger for å lage neglene er neglelakk fjerner for å fjerne gammel neglelakk, fil for å file neglene i den formen du vil ha, blank neglelakk, lyserosa neglelakk og pynt til neglene. Hvis det er noen spørsmål er det bare å skrive det i kommentarfeltet. 


 • Pretty nails  Jeg og søs var på noen jalla sjapper i stad, og de har seriøst alt mulig. Ikke mye sortert etter ting, der er det neglelakk, sminke, lavalamper og dukker på samme rad. Det er jo helt latterlig billig her, en svær iste på 1,5 liter koster jo ikke 14 kr engang. Fant litt billig neglpynt som jeg kjøpte. Tror det ble 28 kr til alt. Skulle egentlig ha en blank neglelakk, men det hadde de ikke. Derfor kjøpte jeg hele pakka.

  Det picmonkey greiene ødelegger jo alt som er av kvalitet på bildene, så nå får dere heller få bildene uredigert. 
  Neglpynt, 1 euro, ca. 7 kr.

  French manikyr sett, 2 euro, ca. 15 kr.

  Kjøpte også en liten rund boks med vanlig glitter, kosta 7 kr den også. BILLIG!
 • hits