♥ charlottetes -

SmoothieI stad lagde jeg en skikkelig god smoothie, så jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere. Jeg måler ikke opp hvor mye jeg bruker av flytende, så det er bare å prøve seg frem. Liker du smoothien tynn tar du i mye drikke, liker du den tykk tar du i lite. Jeg pleier å ta i lite. :-)

 • Fruktsalat  Den siste uken har jeg vært veldig flink til å passe på hva jeg har spist. Har ikke engang sett på et eneste sukkertøy i hverdagen. I det siste har det gått mye på frukt, bær og vaniljekesam, det er jo såå godt! Frukt smaker jo faktisk mye bedre når det er oppskjært. I dag kan dere se frokosten min på bildet under, jordbær, mango, banan og druer med vaniljekesam, yummi. ♥

 • Cupcakes  I dag har så og si hele dagen gått til å lage disse små herlighetene. Det er de samme jeg lagde forrige gang, hvis noen husker dem. Denne oppskriften er egentlig ikke så lett, det er vanskelig å finne den perfekte steketiden. Har du de i for lenge blir de veldig sprø på toppen, og har du de i for kort synker de i sammen. Det gjelder å finne en mellomting, øvelse gjør helt klart mester. Også er de jo sååå gode! 

  Denne gangen tenkte jeg at jeg kunne dele oppskriften med dere, ettersom en venninne av meg lurte på om jeg kunne dele den. Denne oppskriften jeg bruker, fant jeg på DENNE siden. Veldig enkelt og greit forklart. Ser de ikke gode ut? ♥ • Sjokolademilkshake  I går var jeg faktisk veldig flink og spiste ingenting usunt. Så derfor tok jeg meg selv friheten til å lage meg og pappa sjokolademilkshake. Moren min dro til Gran Canaria i går på ferie, så kan jo ikke forvente at det er noen andre som skal lage det. Veldig enkel å lage og veeldig god. Jeg bare prøvde meg frem, så det er ingen fasit på hvordan denne milkshaken skal være. Jeg liker litt tykke milkshaker, så jeg hadde ikke så mye melk i. Det er nesten bare å prøve seg frem. 


  Masse sjokoladeis  ♥  Litt melk  ♥  Sjokoladesaus på toppen 

 • Sommer smoothie  Lagde nettopp en deilig smoothie jeg ikke har prøvd ut før, og den var faktisk veldig god! Smakte mango for første gang, og den var overraskende sur. Kanskje den ikke var helt moden, jeg vet ikke. Smoothien var veldig god og litt syrlig, det er bare å prøve den ut. Ser det ikke godt ut?

  Ingredienser:
  En boks ananas + juicen
  En hel mango
  En kopp jordbær, jeg tok det på feelingen
  En halv banan 

  Fremgangsmåte:
  Bare putt alt i blenderen og start. 


 • hits