♥ charlottetes -

Før - etter redigering

Her om dagen fant jeg frem et gammelt minnekort jeg fant i et gammelt kamera, og der lå det noen skikkelig gamle bilder jeg helt hadde glemt. Har faktisk redigert dette bildet før, men bestemte meg for å redigere det igjen. Hva synes dere om bildet? • 1 bilde - 3 redigeringer
  Hvilket likte du? ♥

 • Galaxy lens

  Hva synes dere? ♥

 • Galaxy eye  Jeg vet jeg har lagt ut dette bildet før, men nå har jeg brukt en annen redigering. Synes det ble litt stilig. Resten av kvelden skal jeg øve til matteprøve, gleder meg masse... Liker dere at jeg legger ut slike bilder?

 • Magic hands  Nå sitter jeg og skriver et kåseri. Må være ferdig innen en time. Utrolig flott å få beskjed en dag i forveien om at vi skal ha fremføring om noe jeg ikke har begynt med en gang. Hallo det skulle være til fredag?? Så uansett, har veeldig dårlig tid på meg. Måtte nesten bare redigere et bilde i farten til dere, så det ble ikke akkuratt så veeldig vellykket. Hva synes dere om bildet?

 • Hvordan jeg redigerer bildene mine  Jeg lagde dette i farten, så tok bare et bilde jeg fant. Jeg bruker photoshop, så jeg bare forklarer enkelt hva jeg gjør på bildene. Hvis ikke du har photoshop så anbefaler jeg photoscape på det sterkeste. Det var det jeg brukte før, i tillegg er det helt gratis.

  På bilde 1 og 2 har jeg gjort kurvene lysere du kan trykke CTRL + M. På 3 og 4 har jeg bare redigert kontrastene. Etter det la jeg bare på en hvit brush nede i venstre hjørne og satt på navnet. Noen ganger redigerer jeg skarpheten, men det var ikke nødvendig denne gangen.
  Før


  Etter
 • hits